Dette er utviklingsavdelingen

Det har skjedd en del endringer i utviklingsavdelingen det siste året. Her er laget som skal utvikle nye toppspillere fra Sørlandet.

Annonse:

Start har det siste året foretatt store endringer i klubbens utviklingsavdeling. Den største forandringen er flyttingen av barne- og ungdomsfotballen (opp til 15 år) til vår samarbeidsklubb og nabo, Donn.

Nå har Start kun tre treningsgrupper i klubben, A-laget, G19/Start 2 og G16. 

Det siste året har klubben tegnet samarbeidsavtaler med Jerv, Vigør, Våg, Randesund, Gimletroll og Donn. I tillegg samarbeider vi også tett med NFF Agder, og skolene Kristiansand Katedralskole Gimle og Akademiet.

Ny utviklingsleder

Atle Roar Håland tok over som utviklingsleder sommeren 2018 og han har ledet arbeidet med å strukturere opp en slagkraftig utviklingsavdeling, som i tillegg til å jobbe med spillerne i Start også skal bidra ut i Starts samarbeidsklubber.

I 2019 gikk Atle Roar Håland over i en ny rolle, som operativ leder for sport, der han har det overordnede operative ansvaret for både utviklingsavdelingen og A-laget.

Alexander Øren tok da over som utviklingsleder.

Matias Andersson kommer inn som ny G19/Start 2-trener fra 1. august 2019. Frem til da er det Adolfo Rodriguez som har hovedansvaret for G19/Start 2, sammen med Alf Erik Svela og Gaute Schei.

På G16-laget er det Håvard Lilletvedt og Erik Mykland som har ansvaret, mens vår tidligere storscorer Ole Martin Årst er hentet inn som trener for angrepsspillerne en dag i uka.

Fredrik Strømstads rolle som spillerutvikler går på tvers av G16- og G19-laget.

Keepertrener Frode Birkeland og fysisk trener Atle Thunselle deler tiden sin mellom A-laget og utviklingsavdelingen, det samme gjør fysioterapeut Pål Erik Pedersen og manuellterapeut Marianne Lislevand.

Utviklingsavdelingen 2019: Bak fra venstre: Atle Roar Håland, Alf Erik Svela, Håvard Schei, Mattias Andersson. Foran fra venstre: Per Erik Andersen, Alexander Øren, Håvard Lilletvedt, Adolfo Rodriguez og Erik Mykland. Ikke tilstede: Fredrik Strømstad og Ole Martin Årst.
Utviklingsavdelingen 2019: Bak fra venstre: Atle Roar Håland, Alf Erik Svela, Håvard Schei, Mattias Andersson. Foran fra venstre: Per Erik Andersen, Alexander Øren, Håvard Lilletvedt, Adolfo Rodriguez og Erik Mykland. Ikke tilstede da bildet ble tatt: Fredrik Strømstad.

 

Konkurranser

Start 2 spiller i Norsk Tipping-ligaen, og i år kan vi se frem til lokaloppgjør mot både Fløy, Vindbjart, Donn og Mandalskameratene.

I tillegg deltar samme spillergruppe i Nasjonal G19-liga. 

G16 deltar også i nasjonal liga. 

Terminlistene for Start 2-, G19- og G16-laget finner du her.

 

Utviklingsavdelingen

 • Alexander Øren
  Utviklingsleder
  Telefon
  99215701
  E-post
  [email protected]
 • Adolfo Rodriguez
  Trener Start 2 / Spillerutvikler
  E-post
  [email protected]
 • Håvard Lilletvedt
  Trener G16 / Spillerutvikler
  E-post
  [email protected]
 • Erik Mykland
  Trener G16 / Spillerutvikler
 • Per Erik Andersen
  Analyseansvarlig utviklingsavdelingen
  E-post
  [email protected]
 • Alf Erik Svela
  Trener Start 2
 • Gaute Schei
  Trener Start 2
 • Fredrik Strømstad
  Spillerutvikler
  E-post
  [email protected]
 • Mattias Andersson
  Start 2/G19-trener (fra 1.8.2019)

Annonse fra Obos-ligaen: