Hva er Start Life Support?

Start Life Support tar samfunnsansvaret på alvor - både på hjemme- og bortebane.

Annonse:

I Start ønsker vi å inspirere unge (og voksne) til å oppnå sine mål og ambisjoner. Gjennom vennskap, fellesskap og lidenskap skal vi sammen leve opp til vårt potensial. På og utenfor banen står vi sammen.

Start har som klubb og merkevare lenge jobbet for de svakstilte gjennom vår humanitære satsing Start Life Support. Vi har nedfelt et fokus i våre verdier om at alle ansatte, inkludert spillere og administrasjon, skal ha et større perspektiv enn kun de sportslige og forretningsmessige resultater. Videre ønsker vi ikke minst å tilby vårt sterke merkenavn til å kunne hjelpe andre.

Vi kanaliserer dette gjennom vårt datterselskap Start Life Support AS som er stiftet med et ideelt formål, og hvor midlene øremerkes ulike prosjekter lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Hjemme samarbeider vi blant annet med Kirkens Bymisjon og Kreftforeningen i Vest Agder. Vi møter barn og ungdom med fokus på Fair Play, samhold og holdningsarbeid. Ute i verden samarbeider vi med Strømmestiftelsen, og har sammen med Kaspar Strømme bygget et fotballanlegg i Mbale, Uganda, for å gi gatebarn en ny start.

I styret til Start Life Support er representanter fra spillergruppe, administrasjon og samarbeidspartnere.

Alle Starts sponsorer støtter økonomisk, men prosjektene finansieres også ved hjelp av innsamlede midler – blant annet fra spillere og andre i Start.

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med Elin Krumm i Start Life Support. På epost; [email protected], eller kontakt oss på 38 10 66 66

Annonse fra Eliteserien: