Mikael på middagsbesøk hos en familie. Måltidet ble spist ute, på et teppe på bakken. Familien bodde på ett rom, men de var heldige som delte utedo og brønn med naboene i landsbyen.

Start Life Support

Start Life Support tar samfunnsansvaret på alvor - både på hjemme- og bortebane.

Annonse:

I IK Start ønsker vi å inspirere unge (og voksne) til å oppnå sine mål og ambisjoner. Gjennom vennskap, fellesskap og lidenskap skal vi sammen leve opp til vårt potensial. På og utenfor banen står vi sammen.

IK Start har som klubb og merkevare lenge jobbet for vanskeligstilte gjennom vår humanitære satsing Start Life Support. Vi har nedfelt et fokus i våre verdier om at alle ansatte, inkludert spillere og administrasjon, skal ha et større perspektiv enn kun de sportslige og forretningsmessige resultater. Videre ønsker vi ikke minst å tilby vårt sterke merkenavn til å kunne hjelpe andre.


Vi kanaliserer dette gjennom vårt datterselskap Start Life Support AS som er stiftet med et ideelt formål, og hvor midlene øremerkes ulike prosjekter lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Gjennom Start Life Support ønsker vi å ta et større samfunnsansvar, og vi jobber i dag med prosjekter innenfor folkehelse, inkludering, sysselsetting og internasjonalt arbeid.

Hjemme samarbeider vi blant annet med Kirkens Bymisjon, Blå Kors SnakkOmMobbing og Kreftforeningen. Vi møter barn og unge med fokus på inkludering, samhold og holdningsarbeid. Ute i verden samarbeider vi med Strømmestiftelsen og Kaspar Strømme. Sammen har vi bygget et fotballanlegg i Mbale, Uganda, for å gi gatebarn en ny start. Siden 2018 har vi jobbet sammen om et prosjekt i Tanzania som skal gi kvinner muligheter til et bedre liv, gjennom fotball og yrkesrettet utdanning.

I styret til Start Life Support er representanter fra spillergruppe, administrasjon og samarbeidspartnere.

Alle Starts sponsorer støtter økonomisk, men prosjektene finansieres også ved hjelp av innsamlede midler – blant annet fra spillere og andre i Start.

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med Espen Børufsen i Start Life Support. På epost; [email protected] eller 415 18 572

Annonse fra Obos-ligaen: