Lokalt engasjement

Start Life Support engasjerer seg i flere sammenhenger på lokalt plan. Det er blant annet formaliserte avtaler med Kirkens Bymisjon Kristiansand, Kreftforeningen Kristiansand og Blå Kors/SnakkOmMobbing.

Annonse:

Kirkens Bymisjon

Samarbeidet med Kirkens Bymisjon gjør at vi kan møtes som like mennesker – med ulike talenter og livserfaringer. Sammen tilfører vi hverandre nye perspektiver, og vi er stolte av å identifisere oss med Bymisjonen. Sammen heier vi på hverandre, og sammen kan vi gjøre en forskjell.

Halltrening

Hver tirsdag kveld leder Espen Børufsen trening sammen med frivillige og ansatte i Kirkens Bymisjon på Kongsgård skolesenter. På treningene er det ballspill som er i fokus, og selvsagt jobbes det hardt for å vinne på treningene. Men kanskje viktigst av alt, vi har det gøy sammen!

I forbindelse med Halltreningen arrangeres det også jule- og sommeravslutning i regi av Start Life Support.

Bilde1.jpg

Kreftforeningen

Start har gjennom mange år støttet opp om det gode arbeidet Kreftforeningen gjør. Vi heier på Kreftforeningen, og støtter opp om den viktige jobben som gjøres både lokalt og nasjonalt.

Krafttak mot kreft

Hvert år bidrar spillere fra IK Start inn mot innsamlingsaksjonen ved at man setter lys på saken og promoterer aksjonen i egne kanaler. Ved flere anledninger har vi hatt bøsser på arenen om vi har hjemmekamp i forbindelse med aksjonen.

Treffpunkt

Gjennom samarbeidet med Kreftforeningen legger vi til rette for arrangementer sammen med Kreftforeningens «Treffpunkt», som er et samlingspunkt for barn og unge som er berør av kreft. 

Rosa sløyfe

Samarbeidet med Kreftforeningen merkes godt når Rosa Sløyfe-aksjonen inntar Sparebanken Sør Arena. En av kampene i oktober er rosa - med fokus på brystkreft.

Bilde2.jpg

Blå Kors SnakkOmMobbing.no

Skoleturnè

Sammen med Blå Kors SnakkOmMobbing.no besøker vi ulike barneskoler i Kristiansand med fokus på inkludering og holdningsskapende arbeid. Tema for besøkene er «Klassen vår, det gode laget».

På skolebesøkene trekker vi paralleller mellom den hverdagen man har som fotballspiller, og slik det er å være i en skoleklasse.

I møte med elevene snakker vi om inkludering, vennskap, det å stå opp for hverandre, hvordan gjøre hverandre gode og litt om det hele rundt mobbing. I tillegg deler A-lagspillerne sine egne erfaringer.

Bilde3.jpg

Hjertelosjen

På alle IK Starts hjemmekamper inviteres barn og familier til Hjertelosjen gjennom vårt samarbeid med barneposten på Sørlandets Sykehus. Hjertelosjen tilbyr et pusterom i en vanskelig hverdag og skaper gode opplevelser for familiene.

Bilde4.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: