Møter Hødd for første gang på over 10 år

Allerede søndag er det ny kamp, når nyopprykkede Hødd kommer på besøk. Oppgjøret er første gang vi møtes på over ti år. (Foto: Helge N. Olsen)

Annonse:

KJØP BILLETTER HER

Nyopprykkede Hødd har fått en forrykende start på årets OBOS-ligasesong. Laget ledet av Joakim Dragsten er ett av kun to lag som enda ikke har tapt en kamp i år. Med to seire og tre uavgjort på de første fra kampene ligger de på en solid 2. plass.

Vi ligger på 7. plass, tre poeng bak Hødd, men vil med seier på søndag klatre forbi dem på tabellen. Etter tre kamper på rad uten seier er det uten tvil på tide å smelle til med en trepoenger på søndag.

Over 10 år siden sist vi møtte Hødd

Hødd er ikke et lag vi har møtt alt for ofte de siste årene. Siden starten av 2003-sesongen har vi kun møtt dem i fire sesonger. I 2003, 2004, 2008 og i 2012 - året de vant NM. 

13 poeng av 18 mulige har vi tatt mot Hødd de siste 20 sesongene. Les mer om våre tidligere oppgjørene mot Hødd ved å klikke på de relaterte artiklene.

I 2003 vant vi hjemme og tapte borte, mens i 2004 knuste vi dem i begge oppgjør.

I 2008 spilte vi 1-1 hjemme, mens det omvendte oppgjøret endte 2-0 i vår favør. Det ble også fire poeng mot Hødd i 2012. 0-0 borte og en 2-1-seier hjemme på Sparebanken Sør Arena, som også er sist gang vi møtte laget fra Ulsteinvik. Se høydepunkter fra den kampen i videoen under.


Vi gleder oss til å se dere i sola på Sparebanken Sør Arena på søndag. Det meldes full sol hele dagen, så det går mot en deilig dag på tribunen.

KJØP BILLETTER HER

Annonse fra Obos-ligaen: