Start-Hødd 4-1

Utklassing i 80 minutter!

Start utklasset Hødd etter overbevisende spill i 80 minutter. Hødd var aldri i nærheten av å gi Start kamp om poengene. Dermed er Start fortsatt ubeseiret i år, og har scoret 12 mål på de tre seriekampene. Det er sterkt.

Med surt gråvær på himmelen var det likevel stor optimisme blant over 4000 fremmøtte. Tom Nordlie derimot, prøver å holde beina på jorda.
- Det er ingenting som heter at vi kan bestille poeng i denne divisjonen. Her må det beinhard jobbing til over hele fjøla, med nullstilling etter hver eneste kamp. Uten at vi klarer dette, vil vi aldri makte å klare målsettingen vår. I denne uken har vi trent på å spille mot defensive oppstillinger hos motstanderen. Vi forventet at Hødd ville legge seg bakpå og kjøre kontringer når sjansene bød seg.
Selvsagt er jeg fornøyd med seier i dag, men samtidig irriterer det at vi slipper oss nedpå når det gjenstår 10 minutter av kampen.

For Start gjennomførte en bra kamp i 80 minutter.

De tok ledelsen etter 18 minutter ved Ben Wright. Nydelig frispilt bredsidet han inn ledermålet. 10 minutter etter gjentar han historien etter elegant forarbeid av en meget arbeidsom Alex Valencia. Og Hødd holdt fortsatt på sin strategi, til tilskuernes fornøyde humring.
Fem minutter ut i andre omgang økte Kristofer Hæstad Starts ledelse. Ben Wright var delaktig her og, og la ut til Kristofer som fyrte ballen opp i nett-taket.
Etter dette haglet det med Startsjanser. Kvarteret etter er det møljespill og kaos inne i Hødds 5-meter, og ballen presses i mål. Av en Høddspiller. I denne perioden var det nesten et under at det ikke ble flere Startmål. Men det ble det ikke i dag.

I stedet var det Hødd som reduserte etter 88'. Start hadde en sløv og lettere ukonsentrert periode når de ledet 4-0. Feilpasningene kom, og man virket rett og slett fornøyde med kampen. Man ventet på at dommeren skulle blåse av for full tid. Det var dette siste Nordlie ikke var fornøyd med. I stedet for å fullføre helt inn og kanskje sette et par mål til, slapp spillerne seg ned. Det gikk bra i dag, men vil bli straffet mot bedre motstandere.

Erik Soler var lettet etter kampen.
- Jeg er nervøs foran hver kamp, fordi jeg er redd for at undervurderingssyndromet skal snike seg inn. Jo mer vi vinner, jo mer nervøs blir jeg for at vi skal ta av! Men 12 mål på tre kamper er sterkt, og akkurat det fryder jeg meg over nå! Men Sandefjord er sterke, og holder følge med oss. Jeg minner om det!