Hødd-Start 1-5

Fullt fortjent seier på Møre

Fullt fortjent seier på Møre. Fem sikre mål, selv om Hødd satte en støkke i alle da de utlignet på stillingen 0-3. Men effektive Start viste hvem som er serieleder.Bra bane, lite folk og varmt, så varmt at spillerne hyppig foretok etterfyll av væske.
Start åpnet giftigst og kjappfotkameratene Valencia og Strømstad kombinerte fint og skapte mye.
Men ingen av lagene klarte å feste grepet. Etter halvspilt 1. omgang talte vi like mange sjanser til begge lagene.
Så tok Start tak i kampen. Fredrik gjorde alt selv: Fikk ballen, fintet vekk keeper og skjøt i hjørnet fra 16 meter. Scoring og hull på byllen.

Rett etterpå hadde Rune Nilssen en kjemperedning da Hødds innbytter Ronny Jørgensen ble stående helt alene foran mål. Og Rune ble satt på flere prøver etter målet, men Start red stormen og omgangen av.

Fredrik Strømstad og Start gikk rett fra avspark opp til 0-2 og åpnet 2. omgang glimrende. Fredrik ekspederte en stikker fra Alex elegant over en utrusende keeper.

Ben Wright kom også til endel sjanser ut over i andre, men klarte ikke å putte.

For det var Kai Risholt som fikk mål. Fra en litt anonym posisjon scoret han mål nummer tre for Start. Gikk etter en pasning, tok ned ballen og lobbet over en utrusende keeper.

Tre minutter etter ble det stille i Startleiren: Dag Roar Ørsal skrudde inn et frispark for Hødd, rett i mål og 1-3.

Det ble en helt annen kamp i andre omgang enn i første, med friskere takter fra begge lag.

Geir Televik kom inn for Hødd, satte fart på angrepet og trakk Hødd inn i kampen igjen. Og Hødds avanseringer satte Rune Nilssen og Startforsvaret på harde prøver. Prøver som de bestod.

Da det stod igjen ett kvarter å spille fikk endelig Ben Wright mål etter sine mange sjanser, og det stod 4-1 til Start. Litt bytting i Starts angrep i slutten for å sikre seieren. Asbjørn og Glenn ut på hver sin side og Ben i spiss.

Og så i kampen siste ordinære minutt fikk Start straffe etter felling av Ben. Og Atle Roar Håland var som vanlig sikkerheten selv fra krittmerket. Dermed 5-1 seier til Start.

- En overbevisende seier i en av de vanskeligste bortekampene, kommenterer Erik Solér. Moro at Fredrik fikk puttet på sine to. Dette lover godt fremover.

- Solid seier, veldig fortjent og utrolig deilig, puster Bård Wiggen ut.
Vi hadde kontroll i 75 min, det var kun i fasen etter 1-3 målet at Hødd var litt farlige!