Hødd-Start 5-2

Nytt tap etter målkalas

Bård Wiggen hadde annonsert en del skifte på laget. Men få trodde det skulle bli så mange som det virkelig ble. I forsvaret var det kun kapteinen som fikk ny tillit.

Etter to stygge nederlag på rad, gjorde Bård Wiggen en del endringer i lagoppstillingen. Inn kom Frode Klingberg, Jukka Hakala, Helge Bjønsaas og Kjetil Bøe. Og Fredrik Strømstad var tilbake etter karantene.

Dessverre så heller ikke dette ut til å gi noen effekt. Startforsvaret lekker fortsatt som en sil, og for tredje gang på rad gikk Start på et kjempetap. For se hvordan målene kom:
1-0: Svakt press av Startforsvaret.
2-0: Utspilt i egen boks
3-0: Keeper feilplassert på langskudd
4-0: Forsvaret utspilt og Klingberg for sen på ballen
5-2: For dårlig sikring i forsvar

Dette kan ikke fortsette! Fra å være blant de lagene i divisjonen som hadde sluppet inn færrest mål, har vi nå på tre kamper sluppet inn utrolige 17 mål! Hva er det som har skjedd? Wiggen selv har ingen annen forklaring enn at det "sitter i hodet" på spillerne. Trenger de hjelp til å få det ut?? Vi bare spør.

I midten av andre omgang våknet Start og fikk fart på spillet igjen. Ben Wright og Asbjørn Rike som kom inn, nettet hvert sitt mål. Og Start spilte seg til flere store sjanser mot slutten av omgangen. Dessverre uten å score flere mål. I stedet er det Hødd som nok en gang skar gjennom forsvaret og fastsatte sluttresultatet til 5-2.

- Det er toltalt uakseplabett å slippe inn så mange mål, sier Bård Wiggen i en kommentar etter kampen.
Dette må vi gjøre noe med i spillergruppen og hver enkelt må bidra til å definere problemene og igangsette tiltak.