Drømmedag på stadion for Kayla

Åtte år gamle Kayla fra Bergen er en vaskeekte Start-fan – fredag fikk hun sitt første besøk på Sparebanken Sør Arena. Foto: Egil Imenes

Annonse:


Med en mamma fra Filippinene og en pappa som er svoren Brann-fan, er det kanskje litt overraskende at Kayla (8) ble Start-fan. Takket være en ihuga Start-supporter fra Menigheden, ble nemlig en hel barnehageklasse på Sotra omvendt til Start-fans.

Du kunne i februar lese den spesielle historien, og på fredag fikk vi endelig ta imot den unge Start-supporteren på Sparebanken Sør Arena. Hele seansen kan du se i videoen ovenfor.

Og en glad Sotra-jente kunne stolt dra fra Kristiansand med både autografer, masse Start-effekter og mange gode minner. Og på kvelden ble det også tid til Kaptein Sabeltann.

Ettersom hun nekter plent å drikke av pappas Brann-kopp, sørget vi også for at Kayla nå kan drikke av en flott gul og svart Start-kopp. Hun ble nok ikke noe mindre Start-fan etter besøket på SSA. 

I serieåpningen dro hun pappa Rune med på bortetribunen da Start banket Åsane 5-1, og på mandag håper den unge Start-supporteren å stå sammen med Londsia og heie Start-frem til tre poeng mot Sandnes Ulf på tidenes første kamp på stadion.

Kommer du på kamp?

Billetter kjøper du her. Vi gleder oss masse.

 

Annonse fra Obos-ligaen: