- Må matche Brann på fysikken

Henrik Robstad er klar på at laget må matche Brann på fysikken om det skal bli poeng på Brann stadion mandag kveld.

- Hjemmekampen i Kristiansand viste oss et Brann-lag som var mer duellsterke enn oss, og de vant på det (1-0), minnes Start-forsvareren vårkampen.

Han forteller at treningskampen mot Egersunds IK, der de møtte et fysisk sterkt lag på en bløt gressbane, var en god oppladning til kampen i Bergen.

- Den kampen var nyttig for oss også på flere måter. Vi spilte på naturgress akkurat som vi skal i Bergen og da ruller ballen annerledes enn på vårt vante kunstgress. For noen av spillerne ble det en spesiell opplevelse, med sko beregnet for kunstgress hadde de vanskeligheter med fotfestet. Så alle må i det minste sørge for at de drar vestover med riktig fottøy, smiler Henrik, som håper laget kan bygge videre på en positive avslutningen på vårsesongen.

Hvordan ser du på mulighetene for poeng mot Brann?

- Det blir spennende. Brann har nettopp mistet Sivert Heltne Nilsen som har vært en viktig brikke i laget og det er ikke godt å si hvorledes det slår ut. Han har vært dominerende for laget, sier Robstad.

Til kampen i Bergen er nykommer Herolind Shala med i troppen, så får vi se om Rekdal gir ham Start-debuten allerede i kveld.

Vil du kampen i Bergen? Her kjøper du billett til bortetribunen.

Kampen starter kl. 19.00 og vises på Max.

Annonse fra Eliteserien: