Spillerne klare til dyst. Foto: Rune Hægeland

Drømmedebut for Tjelmeland

Det ble 4-1-seier mot Grorud i Sindre Tjelmelands første kamp som Start-trener. Foto: Rune Hægeland

Start reiste til Oslo og Grorud med Sindre Tjelmeland bak spakene for aller første gang, selv om vår nye trener fikk bare én trening med laget og begrenset tid til å sette sitt preg.

Men det stoppet ikke Start i å ta tre poeng.

Slik var laget

Slik så vi kampen :

8 min: OK start på kampen. Vi har fått et par småsjanser. Bare å kjøre på!

12 min: MÅÅÅÅL! Start presser godt, Akinyemi kommer opp langs høyrekanten og får avsluttet. Returen setter Martin Ramsland i mål.

14 min: Grorud med en god sjanse ved Aga, men Wichne har kontroll.

26 min: Grorud med et press nå, men de store sjansene uteblir. Start leder fortsatt 1-0.

26 min: Gult kort til Starts Adeleke Akinyemi

36 min: Wichne måtte ut i strekk for å hindre baklengs. Stor Grorud-sjanse der.

44 min: Wichne med en kjemperedning da Hristov kom alene med målvakten.

50 min: 2-0 til STAAAART! Buch Jensen sender Start opp i 2-0. Hans første mål i Startdrakta!

60 min: Tobias Collett ut, Fredrik Pettersen inn for Grorud.

70 min: Mye balltrilling og klokka tikker og går. Ingen av lagene har klart å skape noen store sjanser de siste minuttene.

71 min: Kristoffer Tønnessen smeller til fra 25-30 meter og kliner ballen rett i kassa. For et mål. 3-0 til Start.

73 min: 4-0 til Start. Ramsland kontrer og legger uselvisk over til Schulze som enkelt kan putte ballen i mål.

76 min: Stor sjanse til Grorud, men super-Wichne er på plass igjen. For en kamp av målvakten.

77 min: Bytte på Start: 16 år gamle Levi Eftevaag kommer inn for Eman Markovic. En ny generasjon Eftevaag er i gang for Start!

81 min: El Makrini ut, Preben Hille inn.

85 min: Grorud reduserer til 1-4 ved Oscar Aga.

86 min: Mikael Ugland og Martin Ramsland ut, Mikael Ugland og Emil Pettersen inn.

93 min: Jakob Ugland setter ballen i stanga.

Kampen er over. Vi vinner 4-1!

Publisert: 22.06.2021, oppdatert: 27.06.2021
Skrevet av: Egil Imenes