levi eftevaag

Debutant Levi Eftevaag

Levi Eftevaag er en av få 16-åringer til å spille for Start, og er den første siden Kristoffer Ajer. Tirsdag debuterte han mot Grorud i en knallsterk 1-4 seier

Annonse:

Unge Levi Eftevaag fikk omkring 15 minutter spilletid i det som ble hans debut for Start og viste at han ikke skulle være noe dårligere enn sin far og onkel, Sjur- og Claus Eftevaag.

Vi tok en prat med den unge debutanten etter gårsdagens opptur.

Hvordan opplevdes det for deg å debutere i en alder av 16 år?

Det var naturligvis en gøy opplevelse å få komme innpå, og å få tillit fra trenerne, sier Levi.

Kan du ta oss gjennom kampen og fortelle ditt inntrykk av hva som var bedre i dag?

- Vi skulle selvfølgelig ønsket at vi holdt nullen, men vi ga de en liten luke som gjorde at vi slapp inn. Generelt i kampen hadde vi mye ball og alltid en ledig spiller som gjorde det lett å spille. Jeg følte også at alle gutta virkelig hadde lyst til å være utpå feltet og hadde det gøy, som gjorde at vi ikke stresset med ball og bare slo langt. Det at vi klarte å spille ut bakfra en del, som var planen, ga oss en ekstra "boost" gjennom kampen, forteller Levi. 

En skikkelig opptur for samtlige spillere, og en spesielt god dag å debutere på. Stemningen i garderoben må ha vært elektrisk.

- Stemningen i garderoben var bra og alle var fornøyde med prestasjonene sine, så det blir en bra busstur hjem til Sørlandet, sa Levi etter kampen. 

Annonse fra Obos-ligaen: