- Vil vinne cupen

Afeez og Adeleke gleder seg til kvartfinalen mot Bodø/Glimt på onsdag. Drømmen er ikke bare finale, men å vinne cupen.

Annonse:

Adeleke Akinyemi og Afeez Aremu var i strålende humør etter seieren 2-1 mot Bodø/Glimt i Bodø. Men allerede ser de frem mot cupkampen mot samme lag.

- Det var en fantastisk følelse å vinne i går. Vi har ventet på denne seieren på bortebane. Men nå ser vi frem til kampen på onsdag. Start har ikke vært i finalen før. Så det er målet. Ikke bare å komme til finalen, men å vinne. Mitt mål med Start er å spille i Europa, sier Afeez.

Adeleke har blitt fortalt at Start aldri har vært i cupfinale før, men han ser ingen grunn til at det ikke kan skje i år.

- Det kan skje. I går var det få som trodde vi skulle vinne på bortebane, men vi gjorde det. Så det kan skje, sier angriperen.

I sist hjemmekamp, mot Lillestrøm, lot de seg inspirere av sesongens største publikum.

Adeleke benyttet anledningen til å score sitt første mål for klubben, etter pasning fra Afeez,  og Adeleke ble også stemt frem som dagens startspiller.

afeez og adeleke dagens starter 1
Afeez Aremeu (t.h.) overrekker Adeleke Akinyemi premien for Dagens Start-spiller i kampen mot Lillestrøm: En flott bluetooth-høytaler fra JBL, levert av Strømmes.

Nå håper de publikum vil gi dem et løft også på onsdag.

- Publikum i kampen mot LSK var en stor motivasjon for oss. Du kunne se det på oss, vi presset dem og vant ballen fra dem hele tiden. Publikum giret oss opp. Jeg håper vi kan få det samme på onsdag, sier Afeez, som fikk mye oppmerksomhet i helga for videoen der han øver seg på et velkjent nordnorsk kraftuttrykk.

Spørsmålet er om han får bruk for det i kampen på onsdag?

Se svaret.


Annonse fra Obos-ligaen: