Vil ha revansje mot Sandefjord

Adnan Hadzic var med på en bragd med G19-landslaget. Nå er han sugen på å ta revansje på Sandefjord. (Foto: NTB Scanpix)

- Vi vil ha revansje, og det vil også Sandefjord. Derfor tror jeg det blir en gøy kamp 2. påskedag, sier vestfoldingen Adnan Hadzic foran oppgjøret med laget fra hans hjemfylke på Sparebanken Sør Arena mandag kl.18.

Adnan sikter til Starts 1-2-tap i Sørlandshallen i vinter og til Sandefjords 0-5-nederlag i første serieomgang borte mot Molde. Selv håper han å få bidra på banen, selv om han har vært borte en god stund fra Start-treningene.

- Jeg kom hjem fra Tyskland onsdag og var klar for Start-trening torsdag, forteller Adnan som har vært med på en ordentlig bragd den siste uka: Norges U19-lag kvalifiserte seg for EM-sluttspillet i Finland i sommer etter to seire og et nederlag i kvalifiseringskampene i Tyskland.

Ellevill kamp

Det startet med et 1-6 nederlag mot Nederland, men en knallsterk 5-2-seier over Tyskland og en dramatisk 5-4 triumf mot Skottland sikret avansement.

- Jeg var med på den første kampen, spilte 90 minutter, men var på benken i de to andre kampene fordi treneren vår ønsket å rotere på laget. 1-6 mot Nederland var en merkelig kamp. Det høres nesten utrolig ut at vi skulle ha vunnet den. Seks-syv ganger var vi alene med keeper uten å score, mens nederlenderne var veldig effektive, sier Adnan som gleder seg både til seriespill for Start og til flere kamper for Norge fra midten av juli.

Går sluttspillet på bekostning av Start-kamper?

- Heldigvis ikke, i den perioden er det pause i Eliteserien, svarer Adnan som fylte 19 år på selveste kvinnedagen 8. mars og som valgte Start sist sommer fremfor flere andre interesserte klubber. Blant disse var Sandefjord.

- Jeg ville flytte fra Horten og da kunne jeg like godt flytte et langt stykke unna, og prøve å bo for meg selv. De første tre-fire månedene i Kristiansand var litt tunge ettersom det var første gang jeg bodde alene, men etter hvert har det gått veldig bra. Jeg trives veldig godt i byen og i klubben.Trivsel betyr mye for prestasjonene på banen, det håper jeg å få vist frem, sier Hadzic  som hadde et fint innhopp i 2. omgang mot Tromsø i serieåpningen.

adnan
Adnan Hadzic (nr to fra venstre) jubler etter 4-1-seieren mot Tromsø i serieåpningen. Foto: NTB Scanpix
Annonse fra Obos-ligaen: