Ny angriper har signert

Start henter hurtig angrepsspiller fra rival.

Annonse:

Start har idag signert en treårskontrakt med Mathias Bringaker. 21-åringen kommer fra Viking.

- Mathias er en sulten, norsk spiller, som vil tilføre spennende ferdigheter til angrepet vårt. Han er hurtig, gjennombruddshissig og veldig bevegelig. Vi tror han har potensial til å bli en god målscorer i Eliteserien. Selv om han nettopp har fylt 21 år, så har han allerede spilt rundt 50 kamper i Eliteserien, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.

-Føles bra

Bringaker kom inn i andre omgang og markerte seg positivt da Start og Viking møttes til treningskamp forrige helg. Nå flytter han ned til Kristiansand for å fortsette karrieren på Sparebanken Sør Arena.

- Det føles bra å komme til Start. Det er en klubb på vei oppover, med store ambisjoner. Jeg er veldig glad for å komme til klubben, sier Bringaker, som kom til Viking som juniorspiller i 2013.

- Jeg har hatt fem fantastiske år i Viking, men jeg følte dette var riktig tidspunkt å ta det neste steget på, sier Bringaker, som trives på Sørlandet. 

- Vi har hatt hytte i Lyngdal i mange år. Jeg har alltid trives veldig godt på Sørlandet, og er sikker på jeg kommer til å trives nå også.

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

- Jeg er en spiller meg høy fart, som er god foran mål, en målsnik. Jeg er også en spiller som alltid gir 100 prosent på banen, sier han.

Ikke klar på mandag

Nå reiser han tilbake til Rogaland for å hente flyttelasset, før han kommer tilbake på mandag. På grunn av påska blir han ikke spilleklar til mandagens kamp mot Sandefjord.

Bringaker har startet 20 eliteseriekamper for Viking siden debuten i mars 2016, og han har notert seg for ni mål.

Han scoret blant annet begge målene i serieavslutningen mot Stabæk i november.

Bringaker vil få drakt nummer 20. 

Annonse fra Obos-ligaen: