even og christopher

Gir seg som leder

Even Øgrey Brandsdal takker for seg i Start.

Annonse:

Even Øgrey Brandsdal har bestemt seg for å gi seg som administrerende direktør i Start.

->> SE PRESSEKONFERANSEN NEDERST I SAKEN.

Brandsdal har vært ansatt i klubben siden mai 2013, og ledet klubben gjennom flere krevende perioder.

- Jeg føler klubben nå står ved et veiskille. Vi har vært ute på en veldig lang reise og jeg føler vi nå har løpt over målstreken. Så var spørsmålet om jeg var klar for å legge ut på en ny reise, og da følte jeg tiden var inne for å prioritere litt annerledes i livet mitt, sier Øgrey Brandsdal, som mener timingen for å trekke seg tilbake var riktig nå.

- Klubben har aldri hatt større forutsettinger for å lykkes enn nå. Vi har mye god kompetanse på plass, både i administrasjonen og i det sportslige apparatet. Jeg føler at jeg nå kan gi meg på topp, og jeg er stolt over å kunne forlate en så velfungerende klubb. Start vil alltid være en del av meg, så nå ser jeg frem til å nyte dette som supporter fremover, sier Øgrey Brandsdal.

Takknemlig

Christopher Langeland, styreleder i Start En Drøm, er takknemlig for jobben Øgrey Brandsdal har lagt ned for klubben de siste årene.

- Vi må bare takke Even for den fantastiske innsatsen han har lagt ned for Start. Han var helt avgjørende for at vi skulle gå inn i Start i fjor, og vi har jobbet tett sammen det siste året. Vi har også blitt gode venner. Vi må respektere avgjørelsen hans, han har stått på i en ufattelig krevende jobb i fem år, sier Langeland.

- Start kommer til å fortsette å jobbe utifra den strategien vi har og de målene vi har satt oss. Vi har en administrasjon og et sportslig apparat med mange kompetente mennesker, så klubben er godt rigget for fremtiden.

I perioden fremover vil Langeland fungere som arbeidene styreleder, men Øgrey Brandsdal vil være tilgjengelig ved behov.

- Vi kommer til å bruke den nærmeste tiden godt til finne ut av hvordan vi skal organisere oss fremover, sier Langeland.

Se dagens pressekonferanse her:

Annonse fra Obos-ligaen: