- Vi kan ikke la én kamp ødelegge for oss

Publikum mente de var Starts beste spillere, men Damion Lowe og Kristjan Floki Finnbogason var begge skuffet etter kampen.

Annonse:

Det startet så bra, med et nytt mål fra Kristjan Floki Finnbogason og flere store Start-sjanser.

Men utover i andre omgang ble Start hardt straffet av et Sandefjord-lag som forsvarte seg bra, og kontret effektivt. Til slutt ble det 1-4.

Damion Lowe spilte sin første kamp i Eliteserien etter at han kom tilbake fra sykdom. Han var skuffet, men ikke nedbrutt etter kampen.

- Vi selvsagt skuffet, ingen liker å tape. Vi må bare slå tilbake. Vi må stå sammen som et lag. Det er 28 kamper igjen i sesongen, det er mye å se frem til. Vi kan ikke la en kamp ødelegge for oss, sa Lowe etter kampen.

Etter at Mark Dempsey hadde sagt sitt til spillerne i garderoben etter kampen, hadde spillerne en samling for seg selv der de snakket sammen. Lowe var en av dem som tok ordet.

- Hva snakket dere om?

- Det var mest at vi må stå sammen, være sterke sammen. Vi er et nytt lag, vi utvikler oss, vi blir stadig bedre, sier Lowe.

Se hele intervjuet her (sak en fortsetter under videovinduet).


Dagens Starter

Målscorer Kristjan Floki Finnbogason endte opp med tittelen "Dagens Starter" etter å ha fått 31 prosent av stemmene. Men islendingen var ingen glad mann etter kampen av den grunn.

- Jeg er skuffet, 1-4 er ikke noe bra resultat, sier han.

Nå venter Lillestrøm borte i neste Eliteserie-kamp, på mandag. 

- Nå begynner forberedelsene til neste kamp. Jeg ser frem til den, til å gjøre opp for feilene fra idag, sier Floki.


Annonse fra Obos-ligaen: