- Bare å beklage!

Kaptein Simon Larsen er en skuffet mann etter mandagens 1-4-tap hjemme mot Sandefjord. (Foto: NTB Scanpix)

Annonse:

- Det er mye følelser, frustrasjon og sinne. Jeg synes det er pinlig, rett og slett. Vi visste at de kom til å ligge lagt og parkere bussen. Vi finner ikke nok åpninger og slipper inn altfor lette mål. Det er en veldig dårlig kamp av oss, og det er bare å beklage. Det er ikke sånn vi har lyst til å fremstå, sier Larsen like etter kampslutt.

Se hele intervjuet nederst i saken.

Start åpnet riktignok kampen bra og tok ledelsen ved Kristjan Floki Finnbogason midtveis i 1. omgang. Deretter begynte det å rakne for de gule og svarte.

- Vi er litt "sloppy", har for mye ball og prøver å spille oss gjennom midten og mister ballen mye. Det er veldig likt den treningskampen vi hadde mot Viking. Det stemte ikke helt i dag, og vi fikk ikke skapt nok, på tross av at vi hadde mye ball. Vi er nødt til å lære av dette. Vi må ha en grundig gjennomgang av denne kampen, så skal vi fremstå på en helt annen måte, avslutter Larsen.

En annen som var skuffet over kampen var trener Mark Dempsey.

- Svært skuffende selvsagt. Det blir noe naivt over det, men vi skal lære av dette. Samtidig er det en del positivt. Vi skaper sjanser, men Sandefjord gjør en god defensiv kamp, sier Dempsey.


Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 02.04.2018
Skrevet av: Video: Arne M. Larsen. Tekst: Olav Hoel