Vito Wormgoor med familie

- Vi hadde et eventyr av en tur

Vito Wormgoor og de fem jentene hans på Preikestolen, turistattraksjonen og fjellplatået i Lysefjorden i Rogaland – Vienna (t.v.), Novi, Mila (foran) og kona Naomi med lille Lua på ryggen. (Foto: Privat)

Annonse:

Start-spillerne har fått fri noen dager inn mot den viktige seriekampen mot KFUM på Sparebanken Sør Arena mandag 3. oktober. Her forteller Vito Wormgoord, Luc Mares, Tom Strannegård, Cameron Cresswell og Mark Jensen hvor de er og hva de har opplevd i «ferien».

Vito Wormgoor tok med seg de fem jentene sine, kona Naomi og barna Vienna, Novi, Lua og Mila, til Preikestolen i Rogaland.

– Det er en litt strabasiøs tur, men jentene klagde ikke en eneste gang. Vi hadde rett og slett et eventyr av en tur. Utsikten fra Preikestolen er fantastisk, sier Vito, som likevel hadde et lite mareritt natten etter de kom hjem.

– Normalt er jeg ikke redd for noe, men da drømte jeg at jentene mine gikk litt for nær kanten. Jeg ble redd og holdt meg nær dem. Heldigvis var det bare en drøm.

 

Luc i Maastricht

Luc Mares i Maastricht.jpg
Luc Mares og kjæresten Fenne har brukt mye tid på å besøke venner hjemme i Maastricht. (Foto: Privat).

Vitos hollandske stopper-kollega, Luc Mares, er fortsatt i hjembyen sin, Maastricht.

– Kjæresten min, Fenne, og jeg har brukt mesteparten av tiden på å besøke familie som vi ikke har sett på nesten sju måneder. Heldigvis bor familiene våre i Maastricht, så det er enkelt å besøke alle, sier Luc, og legger til:

– Vi har også sett min yngre bror, Thom, spille fotballkamp, og spist god, nederlandsk, mat på restauranter. Så har jeg løpt en del for å holde formen ved like.

Luc i Maastricht.jpg
Luc har også løpt en del i «ferien» for å holde formen ved like. (Foto: Privat)

Tom i Gøteborg og Stockholm

Tom Strannegård sier han har hatt noen herlige dager i hjemlandet sitt, Sverige.

– Jeg reiste først til Gøteborg for å møte min mor, søster, bestemor og onkel. Søsteren min og jeg besøkte da Liseberg fornøyelsespark. Etter det dro jeg til Stockholm hvor jeg trente, møtte venner og familie, og ladet batteriene til kommende kamper, sier Tom, og fortsetter:

– Den neste kampen, og kampene etter den, er veldig viktige. Så det å komme hjem og forberede seg både fysisk og mentalt er veldig viktig, og kan være avgjørende.

Tom og noen venner så også landskampen mellom Sverige og Slovenia (1-1) på Friends Arena tirsdag kveld.

Tom Strannegårds søster Anna.jpg
Tom Strannegård tok med seg søsteren sin, Anna (10), til fornøyelsesparken Liseberg i Gøteborg. (Foto: Privat).

Cameron i Manchester

Cameron Cresswell er hjemme i Manchester, der angriperen ikke har vært på fire måneder.

– Det er veldig hyggelig å være hjemme og treffe familie og venner og spise litt god, hjemmelaget mat – og selvfølgelig trene. Særlig var det fint å se igjen mamma (Fiona) og pappa (Guy) og hunden vår, Bunker, sier Cameron.

Cameron Cresswell i Manchester.jpg
Cameron Cresswell sammen med mamma Fiona og pappa Guy hjemme i Manchester. (Foto: Privat)
Cameron Cresswell og hunden Bunker.jpg
Bunker ble veldig glad da han fikk se Cameron for første gang på fire måneder. (Foto: Privat)

 

Mark i Barcelona

Vår danske keeper Mark Jensen har tatt med seg fruen sin, Rasha, til Barcelona, en by med stor B som har alt en turists hjerte kan begjære. 

– Det er en god blanding av avslapning og å være kulturelle, se forskjellige severdigheter, som den store kirken Sagrada Familia, og spise god lokal mat, sier Mark.

Mark Jensen og kona Rasha i Barcelona.jpg
Mark Jensen og kona Rasha i Barcelona. Bak dem skimtes Antoni Gaudis mesterverk, Sagrada Familia, som ble på begynt i 1883, men som ennå ikke er ferdigbygd. (Foto: Privat)
Annonse fra Obos-ligaen: