Kampdag: Endelig er det alvor

Endelig er dagen her, årets første tellende kamp. Klokken 17:00 står Tromsø på motsatt banehalvdel på Sparebanken Sør Arena. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

KJØP BILLETT HER

Endelig er det alvor igjen. I ettermiddag skal vi spille om en kvartfinaleplass i NM-menn 2022, og det er Eliteserielaget Tromsø vi møter. Alle sesongkortholdere har fri inngang til dagens kamp - og vi gleder oss til å se dere på kamp.

Ubeseirede i 2023

Vi har hatt en resultatmessig veldig god sesongoppkjøring, og er ubeseirede i 2023. Av våre seks treningskamper, har fem av de endt med seier og én endte uavgjort. To av seierene kom mot Eliteserielagene HamKam og Sandefjord.

Vår vei til åttedelsfinalen startet på Sukkevann mot Randesund IL, før vi tok turen til Arendal og slo ut dem av cupen. Runde tre endte med en komfortabel borteseier i Moss. Og i dag tar vi altså mot Tromsø i vår første hjemmekamp i cupspillet for 2022.

Tromsø sin vei til åttedelsfinalen

Tromsø har på sin vei til åttedelsfinalen hatt to komfortable og en dramatisk kamp. I første runde vant de 8-0 borte mot Ishavsbyen, før de i runde 2 vant 4-1 mot Skjærvøy på bortebane.

I tredje runde ble det dog litt mer dramatikk, da de gjestet HamKam. Kampen endte 0-0 etter 120 minutter, og måtte avgjøres på straffespark. Den straffesparkkonkurransen vant de 6-5.

Kom på kamp og hei oss frem til kvartfinale

I dag trenger vi alle støtte fra tribunen! Vi håper å at så mange som mulig av dere benytter sesongkortene, kjøper enkeltbilletter og drar med dere familie, venner, naboer, bekjente eller tilfeldige forbipasserende på gaten. Med dere i ryggen kan alt skje. Vi ses på kamp!

KJØP BILLETT HER

Annonse fra Obos-ligaen: