Vito

Vito Wormgoor: - Gleder meg til å spille foran fansen igjen

Det nærmer seg årets første tellende kamp, og kaptein Vito Wormgoor er fit for fight og gleder seg til å spille tellende kamp foran fansen på Sparebanken Sør Arena.

Annonse:

KJØP BILLETTER HER (HUSK: Sesongkortholdere kommer gratis inn)

- Jeg føler meg bra. Kampen vi spilte i helgen var en god test for oss. Det var ikke vår beste kamp i forsesongen, men det er alltid bra med et godt resultat, selv om vi hadde en dårlig omgang, sier vår nederlandske kaptein Vito Wormgoor.

Wormgoor gleder seg til kommende helg og det å spille tellende kamper igjen. Han forventer en tøff test mot et lag han kjenner godt fra hans tidligere år i norsk fotball.

- De har vist seg til å være et godt lag med gode spillere. Jeg kjenner kapteinen deres Ruben Yttergård Jenssen fra tiden vår i Brann og skal snakke litt med han, sier Vito og legger til:

- Vi må være tålmodige og spesielt når vi har ballen må vi vise at vi ønsker å ha den og spille vårt spill.

Kampen mot Tromsø er årets første tellende kamp, og det er neste fire måneder siden vi sist spilte foran så mange supportere som vi forventer på søndag.

- De er veldig viktige for oss, og det blir fantastisk å spille en tellende kamp med fansen vår på tribunen. Jeg kan si at jeg har savnet dem ferien, sier kapteinen før han fortsetter:

- I fjor gjorde de en fantastisk jobb, og det er ingen tvil om at de gir oss en ekstra "boost" og det lille ekstra som kan være med å tippe kamper i vår favør.


KJØP BILLETTER HER (HUSK: Sesongkortholdere kommer gratis inn)

Annonse fra Obos-ligaen: