Historisk sett godt tak på Tromsø på hjemmebane

Publikum var godt fornøyd med 4-1-seieren over Tromsø den 11. mars 2018 på Sparebanken Sør Arena - til tross for kaldt vær og snø. (Foto: Tor Erik Schrøder / NTB)

Annonse:

SNART ER VI I GANG

KJØP BILLETTER HER (HUSK: Sesongkortholdere kommer gratis inn)

Det begynner å bli noen år siden sist vi spilte mot Tromsø på Sparebanken Sør Arena. De siste 10 årene har vi møtt laget fra nord her hjemme fire ganger – med tre seire og ett uavgjort resultat. På søndag håper vi på nytt godt resultat mot Tromsø og avansement i cupen.

Tre på rad mot Tromsø på Sparebanken Sør Arena

Forrige kamp mot Tromsø på hjemmebane var serieåpningen i Eliteserien den 11. mars 2018, da vi slo dem 4-1 i kaldt snøvær. Dette markerte tre på rad mot Tromsø på hjemmebane.

I 2016, sist gang vi møtte Tromsø med blå og hvit vimpel på drakten, vant vi 2-1 mot søndagens cupmotstander etter scoringer av Lars-Jørgen Salvesen og Erlend Segberg. Fra laget som vant den gang, er Henrik Robstad den eneste som fortsatt er i A-lagstroppen vår.

Også i 2015 gikk vi seirende ut av duellen mot Tromsø på Sparebanken Sør Arena. En begivenhetsfull kamp med mål direkte fra corner, forsvarstabber og tiki-taka-spill avsluttet med mål fra nåværende Brentford-spiller Kristoffer Ajer var med og sikret oss tre poeng i den kampen.

Mer å juble for på søndag?

Søndag klokken 17:00 går vi for seier nummer fire på rad hjemme mot Tromsø - og nummer fem på rad mot dem uten tap. Vi slipper alle sesongkortholdere for 2023 gratis inn på denne kampen, og håper å skape en aldri så liten folkefest i årets første tellende kamp.

I tillegg til en historie med gode resultat mot Tromsø på hjemmebane, er vi også ubeseiret i årets treningskamper. Av de seks kampene vi har spilt har vi vunnet 5 og spilt uavgjort en gang.

Arenaen er klar for besøk etter at spillerne og støtteapparatet ryddet og vasket under mandagens arenadugnad. Det begynner å bli lenge siden forrige offisielle kamparrangement - og vi gleder oss veldig til å ta dere i mot på søndag.

KJØP BILLETTER HER (HUSK: Sesongkortholdere kommer gratis inn)

VI SES PÅ SØNDAG!

Annonse fra Obos-ligaen: