Gregersen med to mål for Norge U20

Jesper Gregersen (bakerste rad t.v) og Emir Derviskadic (#16) startet for Norge mot Romania i kveld. Førstnevnte scoret to mål. (Foto: Trond-Arne Syversen / NFF)

Etter å ha fått sine første minutter med det norske flagget på brystet på torsdag mot Tsjekkia U20, fikk våre unggutter Emir Derviskadic og Jesper Gregersen i kveld starte for aller første gang for et norsk landslag.

Gregersen startet som midtstopper, mens Derviskadic startet sentralt på midtbanen i kampen mot Romania, som ble spilt på Fredrikstad Stadion. Jasper Silva Torkildsen, som sto hele kampen da Norge U20 slo Tsjekkia 2-1, satt på benken denne kampen.

Etter 19 minutter pirket vår mann, Gregersen, inn 1-0 etter en dødball, og scoret med det sitt første landslagsmål. Norges midtstopper var ikke ferdig for dagen, og et par minutter før pause headet han inn 2-0 etter en dødball.

Etter hvilen var Norge fortsatt best. Oskar Siira Sivertsen satt inn 3-0 på lekkert hvis etter 50 minutter. Etter en time med fotball ble Derviskadic byttet ut.

Norge fortsatte å kjøre på, og etter 66 minutter la innbytter Bryan Fiabema på til 4-0 etter en fin scoring. 5-0 kom på straffespark 10 minutter før slutt, da Oliver Johansen Braude.

Med det ble det to seiere på to kamper på denne samlingen for Norge U20. Vi gratulerer Emir, Jasper og Jesper med vel gjennomført samling.