90 minutter for Torkildsen - Derviskadic og Gregersen med debut

Jasper Silva Torkildsen voktet buret for Norge U20 i kvelden 2-1-seier mot Tsjekkia på Sarpsborg stadion. Emir Derviskadic og Jesper Gregersen fikk begge sine debuter helt på tampen. (Foto: Trond-Arne Syversen / NFF)

Tre av våre spillere ble tatt ut i Norge U20-troppen til den pågående landslagssamlingen. Jasper Silva Torkildsen, Emir Derviskadic og Jesper Gregersen var alle inkludert i troppen.

For Emir Derviskadic og Jesper Gregersen var det for begge mulig å få sine debuter med det Norske flagget på brystet med spilletid denne samlingen.

Samlingens første kamp ble spilt i dag, da Tsjekkia var motstander på Sarpsborg stadion.

I Norges startoppstilling var det Jasper Silva Torkildsen som sto oppført mellom stengene, mens våre to midtbanespillere i troppen begge startet på benken.

Norge U20 var det beste laget gjennom kampen. Bryan Fiabema scoret to ganger, et mål i hver omgang, og Norge ledet 2-0 helt til det gjensto tre minutter. Da var Martin Hellan uheldig og scoret selvmål.

Rett etter 2-1-målet gjorte Norge et trippeltbytte, og blant de tre som kom inn var våre to midtbanespillere, Derviskadic og Gregersen, som begge fikk sine debuter. Gratulerer gutter!

Kampen endte 2-1 til Norge U20. Neste kamp spilles på mandag, når Romania U20 er motstander.