Bilde 24.09.2023, 15 15 27

Emir Derviskadic tatt ut på U20

I forrige uke ble både Jasper Silva Torkildsen og Jesper Gregersen tatt ut på U20-landslaget. Nå har også Emir Derviskadic (bildet) blitt kalt inn. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

Emir Derviskadic skal være med i U20-landslagets kamper mot Tsjekkia og Romania. Emir har tidligere vært med i både G16 og U18 tropp for Norge, samt spilt to kamper for Bosnia-Hercegovinas U17 lag.

- Emir er en ung spiller med allerede 55 opptredener for oss. Han har utviklet seg til å bli en fremtredende spiller på laget vårt. Hans potensial og kapasitet er ikke noe nytt for oss, sier sportssjef Magni Fannberg.

- At han blir belønnet med en plass på landslaget for sine prestasjoner er en fjær i hatten til Emir og meget fortjent.

19 åringen har allerede spilt hele 55 kamper i OBOS-ligaen, i tillegg har han åtte kamper i cupen og et eliteserie innhopp for hans tidligere klubb Sarpsborg 08.

JYXFQKbTKG0.jpg
Emir Derviskadic i aksjon mot Fredrikstad på Sparebanken Sør Arena tidligere i år. (Foto: Tor Erik Schrøder / NTB)

- Emir blir den femte spilleren på aldersbestemt landslag fra IK Start i 2023, og vi skal ikke se bort fra at det kan komme flere før året er omme.

- Som jeg har sagt tidligere, er det nok en gang et bevis på samarbeidet mellom trenere og spillere i klubben, forteller sportssjefen.

Klubben er nå godt representert på U20-landslaget med Emir. Jasper Torkildsen og Jesper Gregersen i troppen. I tillegg er Kalle Wallius og Agon Sadiku med i den finske U21-troppen til denne samlingen.

Gratulerer med uttaket, og lykke til på samling gutter!

Annonse fra Obos-ligaen: