Før kampen: Mjøndalen - Start

På søndag reiser vi til Mjøndalen for å spille runde 16 i OBOS-ligaen 2022. Kampstart på Consto Arena er klokken 15:00.

Annonse:

Det er ikke lenge til kamp, allerede på søndag møter vi Mjøndalen på bortebane. Etter halvspilt sesong har Brann stukket av med et fast grep om førsteplassen, mens det er tett om andreplassen og kvalikplassene.

Søndagens motstander Mjøndalen ligger på 5. plass etter 15 runder, med 26 poeng. Det er 4 poeng mer enn oss, som ligger på en 8. plass med 22 poeng. Det ser ut til å bli særdeles tett om plassene bak Brann, og det er derfor veldig viktig å få med seg et godt resultat på Søndag.

Det meldes om god publikumsinteresse blant våre supportere til kampen på søndag, og det er blitt satt opp supporterbuss til Mjøndalen for å støtte oss til seier både på banen og tribunen. Mer informasjon om bussturen finner du her. Billettsalget foregår på Mjøndalen sine sider. Lenke til billettsalget finner du her.

Tidligere i vår møtte vi Mjøndalen på Sparebanken Sør Arena, i en kamp der vi burde ha vunnet, men måtte nøye oss med 1-1 og poengdeling. Også den kampen nøt vi enorm støtte fra tribunen. Bjarni Mark Antonsson var vår målscorer den kampen.

Hvis du ikke tar turen til Mjøndalen på søndag kan du se kampen på Klubbhuset på Sparebanken Sør Arena. Vi åpner dørene 14:30. Benytt inngang 7. Er du verken i Mjøndalen eller på Klubbhuset, så kan du se kampen på streamingtjenestene TV2 Play og Discovery+, i tillegg til at den sendes på lineær TV på MAX.

Vår neste hjemmekamp er søndag 31. juli mot Fredrikstad. Den kampen har avspark klokken 15:30, og billettsalget er allerede i gang. Kjøp billetter til den kampen her.

Annonse fra Obos-ligaen: