Tjelmeland: - Vi setter stor pris på alle som møtte opp på tribunen

Etter 1-1 mot Mjøndalen ønsket hovedtrener Sindre Tjelmeland å hylle de fremmøtte supporterne, samtidig som han mente at kampen burde endt med tre poeng. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Annonse:

- Vi håper at de omtrent 4600 supporterne fikk se en underholdene kamp og et lag med vilje og et ønske om å få det til, sa Sindre Tjelmeland etter kampen.

Vi spilte 1-1 mot Mjøndalen, i en kamp der vi helt klart hadde mulighetene til å ta med alle tre poengene. Bjarni Mark Antonsson scoret vårt mål, etter at gjestene skrudde en corner rett i mål.

Bjarni2.jpg
Bjarni headet inn utligningen etter en innøvd variant på corner. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

- Vi er skuffet fordi vi vet vi kunne kampen. Prestasjonen var ganske god, og det var nok av sjanser og potensielle sjanser til å ta alle tre poengene. Og det viser at vi fortsatt har en vei å gå,, oppsummerer Sindre like etter kampslutt, og fortsetter:

- Det er aspekter ved denne prestasjonen som vi må jobbe videre med og detaljer vi må jobbe videre. Får vi til det tar vi alle tre poengene.

Det var solgt 4665 billetter til dagens kamp. Alle dere som møtte opp var med på å lage god stemning og med på spre god energi på banen. Dette satt spillere og trener stort pris på.

- Vi ønsker alle dere som møtte opp velkommen på neste hjemmekamp. Det både spillerne og støtteapparatet veldig pris på. Dere var helt fantastiske i dag, sier vår hovedtrener.

Fans.jpg
4665 personer kjøpte billett og bidro til å skape en fantastisk ramme rundt kampen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Supporterne stemte frem Emir Derviskadic som banens beste. 17-åringen gjorde en god kamp fra den sentrale midtbaneposisjonen.

- Emir er en veldig god fotballspiller. Emir har gode forutsetninger for å utvikle seg mye i fremtiden. Han må jobbe knallhardt i tiden fremover for å utvikle de tingene han må bli bedre på, avslutter Tjelmeland.

Emir.jpg
Emir Derviskadic ble stemt frem som banens beste spiller. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

 

Annonse fra Obos-ligaen: