Positiv start på året for Espen

Espen Børufsen gleder seg over å kunne være med for fullt på trening, men er spent på fortsettelsen.

I flott vær trente spillerne på Sparebanen Sør Arena idag. For første gang i år var det mye spilling og da steg naturligvis temperaturen også noen hakk.

Espen Børufsen, som har vært gjennom et realt skademareritt siden sommeren 2018, er nå i full sving, og han håper at sesongoppkjøringen viser at kroppen hans tåler flere enn de 302 kampene han har spilt for Start foreløpig.

trening ssa januar 2020 8
Espen Børufsen (t.v.) under kondisjonstesten på tirsdag.Adnan Hadzic i midten er også i fint driv.

- Det er deilig å komme igang igjen. Jeg har kjørt på med egentrening i desember og nå får jeg heldigvis være med på fotball igjen. Det kjennes ganske bra ut nå, så får vi håpe det fortsetter, sier Børufsen.

- Men det er de neste ukene nå som viser om den ankelen min holder, men frem til nå har det gått bra.

Se hele intervjuet med en nyklipt og nesten nybarbert Espen her.


Espens forlenget kontrakten etter at den i utgangspunktet gikk ut 31. desember. Nå er han og klubben enige om å ta en status før sesongstart på om blir med videre.

Første kamp i 2020 er mot Sørlandslaget fredag 24. januar på Sparebanken Sør Arena. Alle sesongkortholdere kommer gratis inn.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Få med deg alle 15 hjemmekampene i Eliteserien, alle treningskampene før sesongen og en haug av fordeler hos våre samarbeidspartnere.

Annonse fra Eliteserien: