Podcast: Bli kjent med Amund og Eirik

Vi snakker med Eirik og Amund om oppveksten i MK, barndomsheltene, om det er innafor å spille Football Manager i dress, og mye, mye mer. Sjekk ut årets første Makrellfotball-episode.

Annonse:

Han ene har vært på prøvespill i Leeds og tar gjerne på seg finstasen når han spiller Football Manager. Han andre var den dårligste fotballspilleren i firlingflokken og ble derfor plassert i mål. Det angrer han ikke på nå.

Erlend Segberg og Ole Gerhard satte seg ned med nykommerne Eirik Schulze og Amund Wichne for å bli bedre kjente med dem.

Det blir mye snakk om gamle MK-helter, litt om Leeds, Football Manager-spilling, og hva som ligger bak det å bli toppspillere.

Amund forklarer også hva han synes om at Viking-trener Bjarne Berntsen gikk til kamp mot NFF for at han skulle få cupmedalje fordi "han er den mest profesjonelle spilleren vi har i Viking"

En snau time med trivelig prat, med to flotte sørlandske fotballspillere, som vi gleder oss til å se i Start-drakt de neste årene.

Her er årets første episode av Makrellfotball:

Du finner Makrellfotball i iTunes, Spotify og Soundcloud. Husk å abonnere, så får du alltid den siste episoden der du hører podcastene dine.

Tidligere episoder av podcasten finner du her.

Annonse fra Obos-ligaen: