- Gleder meg til å komme i gang

I dag er han endelig Start-spiller! Se Eirik Schulzes første intervju etter overgangen fra Sogndal.

Annonse:

Han har ventet siden i sommer på å kunne ikle seg den vakre gule og svarte drakta, og han kunne ikke påvirke om det ble Eliteserie- eller OBOS-liga-spill i 2020.

Til slutt var den hans tidligere lagkamerat fra både MK, Strømmen og Sogndal som fikset opprykk. Nå gleder han seg til å spille sammen med Martin Ramsland og de andre Start-gutta i Eliteserien 2020.

- Det føles godt (å være Start-spiller), jeg har måtte vente noen måneder før det skjedde. Jeg har fulgt godt med hele høsten, og jeg merket det var noe spesielt før kampen mot Lillestrøm. Så var det helt fantastisk hvordan det ble, sier Schulze, som selvsagt gledet seg ekstra mye over at det var Martin Ramsland som ble den store helten.

- Det var helt utrolig! Jeg unner ham det veldig, han har hatt en god start å på tiden i Start. Men det å levere så bra når det virkelig gjelder, det var imponerende.

Artikkelen fortsetter under bildet.

eirik schulze 5

Hvorfor valgte du Start nå?

- Jeg følte meg veldig ønsket av klubben, og jeg er jo sørlending og har fulgt klubben lenge. Jeg har gjort de valgene jeg har trodd vært best for karrieren til nå, og nå tror jeg tiden er riktig for å komme til Start og tilbake til Sørlandet, sier Schulze.

Hvordan beskriver du deg selv som spiller?

- Jeg er midtbanespiller, en klassisk boks-til-boks-spiller som jobber hardt, har grei spillerforståelse og har scoret en del mål de siste årene. Det håper jeg å fortsette med, sier han.

Se hele Schulzes første intervju som Start-spiller her.


Amund Wichne er også offisielt Start-spiller fra 1. januar.

Her kan du lese hva han sa da overgangen ble offentliggjort før jul.

VI ER TILBAKE!

 

Annonse fra Obos-ligaen: