Joeys tanker om Mjøndalen-kampen

Trener Joey Hardarson ser frem til en god test mot Mjøndalen fredag ettermiddag.

- Det er et godt samspilt lag, og det blir gøy å få møte Eliteserie-motstand nå, det kan nok gi oss noen svar om hvordan vi ligger an. Jeg ser frem til kampen og jeg forventer en god prestasjon, sier Joey.

Mjøndalen er kjent som et fysisk sterkt lag, som er spesielt sterke på dødballer. Det blir med andre ord en god test på hva som venter i Eliteserien.

- Absolutt, vi har snakket om at vi må opp noen hakk der (duellspill). Det handler ikke bare om å være sterk og stor, men å være tøff i skallen og tørre å gå inn i dueller. Men først og fremst skal vi være et godt fotballag, sier Joey.

Mot Sørlandslaget spilte han med et lag i hver omgang, men mot Mjøndalen blir det nok ikke like store utskiftninger.

- Det blir nok noen bytter i pausen, men det blir ikke to ellevere slik som sist, sier Hardarson.

Han kan glede seg over at Espen Børufsen og Damion Lowe er klare til kamp igjen, mens Joackim Jørgensen, Eirik Schulze, Henrik Gjesdal og Kristoffer Tønnessen trolig står over, sammen med Adelek Akinyemi.

Se intervjuet med Joey her.


Kampen mot Mjøndalen starter kl.17.00. Sesongkortholdere har gratis inngang, ellers er det 100 kr for voksne og gratis for barn (0-16 år).

Vi selger sesongkort i MacronStore fra kl. 16.00 i morgen, og alle som kjøper da får en spesiell gave med på kjøpet. Les mer om det her.

Annonse fra Eliteserien: