Kjøp sesongkort før Jerv-kampen - få gave fra Martin

Før kampen mot Jerv selger vi sesongkort og Start-effekter i MacronStore på Sparebanken Sør Arena. Kjøper du sesongkort kan du vente deg en eksklusiv gave.

Fredag k. 17.00 spiller vi mot Jerv på Sparebanken Sør Arena.

Alle sesongkortholdere har gratis inngang på kampen.

Har du ikke sikret deg sesongkort ennå, så kan du kjøpe det i MacronStore fra kl. 16.00 på fredag.

- Vi har et antall Martin Ramsland-T-skjorter igjen, og de har Martin signert. De som kjøper sesongkort i MacronStore før kampen i morgen får en signert T-skjorte med på kjøpet, sier Christopher MacConnacher, administrativ leder i Start.

Han legger til at det er et begrenset antall og at det dermed er førstemann til mølla.

Om du sikrer deg sesongkort er du også med i trekningen av tre av draktene som ble brukt under opprykkskampen på Åråsen, inkludert den Ramsland scoret sitt hattrick med.

I tillegg til sesongkort selges det Start-effekter i butikken.

 

Kjøp billett digitalt

I likhet med kampen mot Sørlandslaget så er billettprisen 100 kroner for voksne og gratis inngang for barn (0-16 år). Vi oppfordrer alle til kjøpe billett på ikstart.no før kampen.

Sesongkortholdere kan bruke IK Start-appen. De som har fornyet på samme plass som i fjor, kan også bruke sitt fysiske sesongkort fra i fjor.

De som har kjøpt sesongkort, men venter på å få utdelt det fysiske sesongkortet, henvender seg i billettluka for å få fribillett til kampen. Der er det navnelister (ha med ID).

 

Annonse fra Eliteserien: