Kjøp sesongkort før Jerv-kampen - få gave fra Martin

Før kampen mot Jerv selger vi sesongkort og Start-effekter i MacronStore på Sparebanken Sør Arena. Kjøper du sesongkort kan du vente deg en eksklusiv gave.

Annonse:

Fredag k. 17.00 spiller vi mot Jerv på Sparebanken Sør Arena.

Alle sesongkortholdere har gratis inngang på kampen.

Har du ikke sikret deg sesongkort ennå, så kan du kjøpe det i MacronStore fra kl. 16.00 på fredag.

- Vi har et antall Martin Ramsland-T-skjorter igjen, og de har Martin signert. De som kjøper sesongkort i MacronStore før kampen i morgen får en signert T-skjorte med på kjøpet, sier Christopher MacConnacher, administrativ leder i Start.

Han legger til at det er et begrenset antall og at det dermed er førstemann til mølla.

Om du sikrer deg sesongkort er du også med i trekningen av tre av draktene som ble brukt under opprykkskampen på Åråsen, inkludert den Ramsland scoret sitt hattrick med.

I tillegg til sesongkort selges det Start-effekter i butikken.

 

Kjøp billett digitalt

I likhet med kampen mot Sørlandslaget så er billettprisen 100 kroner for voksne og gratis inngang for barn (0-16 år). Vi oppfordrer alle til kjøpe billett på ikstart.no før kampen.

Sesongkortholdere kan bruke IK Start-appen. De som har fornyet på samme plass som i fjor, kan også bruke sitt fysiske sesongkort fra i fjor.

De som har kjøpt sesongkort, men venter på å få utdelt det fysiske sesongkortet, henvender seg i billettluka for å få fribillett til kampen. Der er det navnelister (ha med ID).

 

Annonse fra Obos-ligaen: