"Brødrene" om Haaland, landskampene og ambisjonene for 2020

Mikael Ugland og Jesper Daland kaller hverandre brødre og har reist verden rundt sammen for å spille med flagget på brystet. Nå jakter de gjennombruddet i Start. Bli kjent med ungguttene i ukas Makrellfotball.

Annonse:

I episode numer 19 av vår podcast Makrellfotball møter du to av våre unge, lokale talenter, som tilsammen har neste 100 U-landskamper for Norge.

Mikael Ugland og Jesper Daland har ikke bare opplevd mye sammen i fotballen, de har også en familiær relasjon som gjør at de ikke er fremmede for å kalle seg brødre. De har en felles storesøster, og hun var ekstremt stolt da de to lillebrødrene, som er født med et par ukers mellomrom, begge ble tatt ut på landslaget som 15-åringer.

Her snakker de om ambisjonene, om oppveksten i Vigør og Våg, om klubbvalgene og hvordan det er å være ung spiller i Start.

De snakker også om de største stjernene de har møtt med landslaget, og om kometkarrieren til Erling Braut Haaland, som de har spilt utallige kamper sammen med. Så de allerede som 15-16-åringer at Haaland var noe spesielt?

Annonse fra Eliteserien: