Forventer en tøff kamp mot Nordlie

Joey Hardarson om kampen mot Skeid og hvordan de får tiden til å gå på borteturene. (FOTO: NTB scanpix)

Torsdag kl. 19.00 braker det løs på Intility Arena. Vi møter Skeid, en klubb som altså låner bane av naboene i Vålerenga mens det legges nytt gress på deres hjemmebane Nordre Åasen.

Joey Hardarson ser frem til en ny duell med hans gamle trener fra 2004-2006, Tom Nordlie, og han tar absolutt ikke lett på møtet med Skeid.

- Skeid er et godt lag, de hadde fortjent å ligge litt høyere på tabellen enn det gjør. De har en spillestil som vi kjenner godt, men får de flyt og rytme så er de tøffe å spille mot. Det blir en tøff kamp, sier Hardarson, vel vitende om at Skeid var nære ved å slå Sandefjord i helga. Kampen endte 2-2 etter at Sandefjord utliknet på et omdiskutert straffespark.

Hardarson regner med Nordlie gjerne vil revansjere tapet fra oppgjøret på Sparebanken Sør Arena i vår.

Se sammendrag av den kampen her (artikkelen fortsetter under).


- Han har nok sikkert et ekstra ønske om å få til et godt resultat mot oss, men vi må ha fokus på oss selv, sier Joey.

Laget reiste til Oslo etter gårsdagens trening, slik de alltid gjør når bortekampene er et stykke unna.

- Det er for å lette på belastningen, det kan være tungt å spille kamp etter å ha sittet i bussen i fem timer. Vi gjør alltid det om det er lengre bussturer, sier Joey.

Kampen spilles altså på Intility Arena, og laget bor på Scandic-hotellet rett ved siden av. Joey røper at støtteapparatet har sin egen tradisjon på borteturene.

- Det har blitt et fast innslag at støtteapparatet har musikkquiz på kvelden på disse borteturene. Andreas Jensen har vunnet hver gang, mens jeg pleier å komme på andreplass.

Se intervjuet med Joey, Afeez Aremu og Eirik Wichne før avreise i går.

Annonse fra Eliteserien: