Tre 19-åringer avgjorde mot Sogndal

Emir Derviskadic steppet inn for Vajebah Sakor i dagens toppkamp mot Sogndal. 19-åringen takket for tilliten og ble matchvinner etter et nydelig langskudd. To andre 19-åringer skulle også bli avgjørende.

Sogndal var motstander i ettermiddagens toppkamp på Sparebanken Sør Arena. En kamp der tre 19-åringer skulle bli avgjørende.

Emir Derviskadic var inne i startelleveren igjen, og sørget for å markere seg skikkelig. Etter 16 minutter fikk han ballen upresset fra 20/25 meter og dunket til. Snudde var hardt, lavt og nydelig plassert i hjørnet. Utakbart for keeper og vi var i ledelsen.

Samme mann var nære å gjøre det igjen litt senere, men denne gangen snek skuddet fra distanse seg utenfor stolpen.

Vi gikk etterhvert til pause med stillingen 1-0 på resultattavlen.

Sogndal var farlige ved flere anledninger. Heldigvis har vi en ung gigant som bakerste mann. Jasper Silva Torkildsen vartet opp med redning etter redning, og etter 65 minutter overgikk han neste seg selv.

Sogndal kom helt alene med keeper på en kontring, hele stadion var sikre på at her kom 1-1, men Jasper Silva Torkildsen gjorde seg stor og reddet mesterlig, og publikum jublet som om vi hadde scoret. For en prestasjon!

Både vi og Sogndal hadde muligheter til å score, i det som ble en åpen, fartsfylt og spennende kamp. Jasper stoppet det som kom fra Sogndal, og våre skudd snek seg like utenfor. Tom Strannegård var centimetre unna 2-0 etter 61 minutter, men skuddet snek seg til side for mål.

Med et par minutter igjen kom kampens andre scoring. Salim Nkubiri plasserte ballen nede i hjørnet, og punkterte kampen. DEILIG!

#22 Agon Sadiku

Innbyttere: Jensen, Wallius, Vikstøl, Robstad, Gravdahl, Gregersen, Nilsen, Nkubiri, Sawo.

1’ Kamper er i gang!

10’ Vi kombinerer fint på høyresiden, og Strannegård får en skuddmulighet. Vårt første skudd på mål, men keeper har kontroll.

12’ Så slurver vi i forsvar, og slipper til Sogndal. Jasper redder til corner.

16’ EMIIIIIIIIIIIR!!!! Emir Derviskadic dunker til fra distanse. 1-0. Lavt i hjørnet! For et mål!

29’ Nytt langskudd fra Emir Derviskadic. Like utenfor denne gang.

34’ Stor Sogndal-sjanse. Legg fra høyre, og heading tilbake i keeperhjørnet. Jasper er på plass.

40’ Så nære Sadiku! Får skutt fra 6-7 meter, men utenfor. Burde stått 2-0 der…

45’ Pause, og vi leder 1-0 takket være kanonen til Emir Derviskadic!

46’ 2. omgang er i gang.

56’ Vito Wormgoor må av. Henrik Robstad kommer inn. Inn kommer Kalle Wallius også, for Sindre Osestad.

61’ Tom Strannegård fyrer fra distanse. Like utenfor. Nære!

65’ Nå er Jasper Silva Torkildsen enorm!!!! Flere gode redninger nå!

68’ Salim Nkubiri kommer inn for Mathias Grundetjern.

79’ Rolf Daniel Vikstøl og Jesper Gregersen kommer inn for Fabian Ness og Emir Derviskadic.

88’ SALIM NKUBIIIIIRIIIII!!! Plasserer ballen kaldt nede i hjørnet!! 2-0.

90’ Det legges til 7 minutter!

90’ Slutt! JADDDA! Vi vinner 2-0 mot Sogndal! Emir Derviskadic og Salim Nkubiri med målene!