To på rad og årets første borteseier

Borte mot Skeid på Nordre Åsen fikk vi årets første borteseier. Skogvold, Mares og Grundetjern sto for målene.

I strålende vær på Nordre Åsen var det klart for bortekamp mot Skeid. På tribunen var det god overvekt av Start-supportere og støttet fra tribunen var tre poeng verdig.

17 minutter var spilt da Henrik Skogvold satt sitt femte mål for sesongen. Med venstre fra 16 meter satt han ballen lavt bak keeper.

Resten av omgangen hadde vi grei kontroll. Skeid var farlige på dødballer, mens Tom Strannegård var nære å doble vår ledelse etter et nydelig fremspill av Alagie Sanyang. Men flere mål ble det ikke før pause.

Etter pause trengte vi ikke å vente lenge på mål. Etter 47 minutter scorte Marcus Melchior for Skeid, men kun noen minutter senere tok vi tilbake ledelsen da Sanyang skaffet straffe som Luc Mares konverterte til mål.

Etter omtrent en time fikk Mathias Grundetjern sitt comeback etter å ha vært ute med skade siden seriestarten. Og for et comeback det ble. Først satt han inn 1-3 etter en god avslutning alene med keeper, før han noen minutter senere headet inn 1-4 på corner.

Grundetjerns andre ble kampens siste mål, og vi reiser hjem til Kristiansand med tre poeng i bagasjen. Perfekt oppladning til 16.mai når vi tar i mot Sandnes Ulf på Sparebanken Sør Arena.

Innbyttere:

Johnsen, Dashaev, Grundetjern, Richardsen, Nkubiri, Svela.

1' Kampen er i gang.

17' SKOGVOLD!!!!!!!!!! Copy paste av scoringene mot Kåffa. Med venstre fra 16. Langs bakken. Vi er i ledelsen!

20' Strannegård spilles igjennom av Sanyang, men keeper redder til corner. Stor sjanse.

40' Vi har relativt god kontroll her nå. Nærmer seg pause.

45' Pause. Henrik Skogvolds scoring er forskjellen mellom lagene så langt.

46' De siste 45 minuttene er i gang.

47' Skeid scorer, 1-1 ...

49' Straffespark! Sanyang blir felt.

50' LUUUUUUUC MARES setter straffen sikkert til 1-2! Vi er tilbake i ledelsen!!!

58' Mathias Grundetjern kommer inn for Vajebah Sakor.

59' Hvordan i alle dager scorer vi ikke der??? Sanyang serverer Skogvold alene med keeper, som venter både jagende forsvar og keeper - men skuddet går på en eller annen måte ikke i mål. Ser ut til å være via keeper, men dommer dømmer utspill.

69' Deni Dashaev kommer inn for Henrik Robstad.

72' GRUNDETJERN TEBAGE FRA SKADE MED MÅL, 1-3 !!!!

78' GRUNDE!!!!!! Den greske guden header inn vårt fjerde mål! 1-4

82' Sander Richardsen kommer inntil sin A-lagsdebut. Ut går Henrik Skogvold.

90' Vi er på overtid.

90' Slutt. Vi tar vår andre seier på rad og årets første borteseier!

Starts Henrik Skogvold .Foto: Heiko Junge / NTB