Bortemøte mot Skeid // OBOS-ligaen runde #7

I dag skal Luc Mares og resten av våre gutter kjempe for tre poeng borte mot Skeid. (Foto: Svein Grundetjern)

Annonse:

KJØP BILLETTER HER

Klokken 15:00 er det avspark mot Skeid i ekte "Sørlandsvær" på Nordre Åsen. Vi går "all-in" for å vinne vår andre kamp på rad og fortsette klatringen oppover på tabellen inn mot 16.mai-kampen mot Sandnes Ulf på tirsdag.

Varierende seriestart for Skeid - uten seier på hjemmebane

Dagens motstander har hatt en varierende seriestart, og står med ett poeng i snitt på sine første seks kamper. Altså totalt seks poeng. Det er godt nok til 10.plass.

Oslo-laget tapte hele 4-1 i serieåpningen borte mot Sandnes Ulf, men har også knust serielederen Ranheim 4-0 på bortebane. Borte mot Jerv tapte de 3-2, mens i forrige runde ble det 0-0 borte mot FFK.

På hjemmebane har de enda ikke vunnet, og er naturligvis sugne på å gjøre dette i dag mot oss. Det skal de ikke få lov til.

Skeid har spilt uavgjort mot begge de to nyopprykkede lagene på Nordre Åsen. Mot Hødd ble det 1-1 og mot Moss 2-2 - og flere hjemmekamper har de ikke hatt.

Er du ikke på bortefeltet? Se kampen på TV2 Play eller Direktesport.

Dagens kamp sendes på både TV2 Play og direktesport.no, for de av dere som skal til Oslo, men fortsatt ønsker å se kampen.

Er du i Oslo og skal se kampen live, finner du billetter på Skeid sine sider. 500 billetter er reservert til bortesupportere på Nordre Åsen.

Bortekampdag.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: