Sanyang og Sawo jubler etter scoring mot Mjøndalen

Tar sommerferie etter 3-0-seier mot Mjøndalen

Zakaria Sawo (t.h.) var tilbake etter karantene, og markerte det med scoring. (Foto: Helge N. Olsen)

Mjøndalen gjestet oss i vårsesongens siste kamp. Med nesten en måned til neste kamp, var det en spillergruppe som var veldig ivrige på å ta sommerferie med tre poeng.

Etter omtrent 10 minutter fikk vi kampens første sjanse. OBOS-ligaens assist-konge Sander Sjøkvist slo et hjørnespark på bakre stolpe, som Zakaria Sawo prøvde å styre tilbake der den kom fra - men keeper reddet mesterlig.

Linken mellom Sjøkvist og Sawo viste seg å være noe å bygge videre på, for etter 21 minutter la Sjøkvist inn på ny, og Sawo styrte heading i lengste kryss og vi tok ledelsen 1-0.

Etter 38 minutter var vi nære på å doble ledelsen ved Sindre Osestad, men keeper reddet mesterlig to ganger. Sawo kunne også ha doblet ledelsen før pause, men førsteomgangen endte med den ene scoringen.

I den andre omgangen hadde Alagie Sanyang et par gode muligheter til å doble ledelsen, men avslutningene fant ikke veien mål. Heller ikke Vajebah Sakor fant nettmaskene, da han etter 65 spilte minutter fikk muligheten like utenfor 16-meteren.

Etter 65 minutter kom Mathias Grundetjern inn for Sindre Osestad, og det byttet skapte resultater. Etter 71 minutter spilte Tom Strannegård frem innbytter Grundetjern som banket inn 2-0.

Like før slutt ble Mathias Grundetjern felt innenfor 16-meteren, og dommeren dømte straffe. Luc Mares steppet opp og satt inn 3-0 - som også ble sluttresultatet.