Tap mot Ull/Kisa

Det ble dessverre tap på hjemmebane for Ull/Kisa. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Preben Hille scoret sitt første A-lagsmål, men Start gikk på tap på Sparebanken Sør Arena.,

Slik så vi kampen mellom Start og Ullensaker/Kisa.

30 sekunder: Kjempesjanse til Start der Akinyemi smeller ballen i stanga.

Flott åpning på kampen fra Start. Høyt press og gode pasninger.

5 min: Hjørnespark til Start, men Ull/Kisa klarerer.

9 min: Peter Reinhardsen blokkerer Ull/Kisas første mulighet for kvelden.

16 min: Hjørnespark til Ull/Kisa. Deumeland med to gode redninger. Farlig frempå nå Ull/Kisa.

28 min: Robstad får avsluttet fra kun få meter, men ballen går høyt over mål. Første Start-sjanse på en stund nå.

29 min: Så får bortelaget en stor sjanse. Deumeland ute i feltet, men skuddet går heldigvis utenfor mål.

30 min: Ny Deumeland-redning.

36 min: 1-0 til bortelaget etter et hjørnespark. Målscorer Steffen Jensen.

40 min: Akinyemi med et flott løp og vinner ballen sterkt høyt i banen. Skuddet blir reddet målvakten.

45 min: Start heldige at de ikke får nummer to nå like før pause.

Lagene går til pause på stillingen 0-1.

46 min: Dagens største Start-sjanse. Akinyemi header i tverrligger fra kloss hold, men det blir bare hjørnespark av det.

49 min: Ull/Kisa går opp i en 2-0-ledelse på en kontring og "tellefeil" i Starts forsvar. Målscorer er Mikkel Rakneberg.

53 min: Ugland skyter utenfor for Start.

55 min: Gult kort til Henning Andresen etter en takling på Henrik Robstad.

62 min: Akinyemi dyttet overende etter et innlegg fra Sjøkvist, Markovic får avsluttet, men ballen går langt over.

65 min: 15 Mikkel Rakneberg går ut, inn kommer nummer 6 Ole Sebastian Sundgot.

66 min: Tre Startbytter. Akinyemi, El Markini og Sjøkvist ut, Emil Pedersen, Preben Hille og Altin Ujkani inn.

76 min: Litt færre sjanser nå, men der fikk bortelaget en stor sjanse, men Deumeland er med på notene.

77 min: Sondre Sørlokk ut, Sebastian Berge inn.

78 min: Gult kort til Stian Ringstad.

80 min: Reinhardsen går ut, inn kommer Vegard Bergan.

85 min: Bytte Ull/Kisa: Stian Ringstad ut, Robert Williams kommer inn.

85 min: Bytte Start: Mikael Ugland ut, Jakob Ugland inn.

89 min: Start har redusert til 1-2 ved Preben Hille!

Det ble lagt til fem minutter.

90 min: Bergan header utenfor etter et hjørnespark.

95 min: Ull/Kisa kontrer inn 1-3. Henning Andresen. Start har alle mann i angrep i et forsøk på å utligne, så uten keeper er det lite å gjøre med kontringen