Skålevik med drømmeåpning på Start-karrieren da Start tok tre nye poeng.

Steffen Lie Skålevik fikk sin første kamp for Start, kun dagen etter at låneovergangen fra Brann gikk i boks.

Og det skulle ikke ta lang tid før leiesoldaten markerte seg i Start-drakten...

Skålevik med drømmedebut

For etter bare åtte minutter fant Thomas Zernichow Skålevik med en fin pasning inn bak forsvaret til hjemmelaget - der gjorde Skålevik ingen feil og sendte Start i føringen med pannebrasken.

Les intervju med Skålevik her

Like etter fikk Zernichow en stor sjanse da ballen ble lagt 45 grader ut i feltet fra Gudmundur Kristjansson. Zernichow fikk avsluttet, men en Ull/Kisa-forsvarer fikk kastet seg inn og hindret Start i å gå opp til 0-2 tidlig i kampen.

Kampen bølget frem og tilbake de neste minuttene og sett bort fra et skudd midt på Håkon Opdal kom ingen av lagene til de helt store sjansene..

Før..

Aase økte ledelsen

På en retur etter skudd fra Steffen Lie Skålevik fikk Daniel Aase pirket inn 0-2 for de blåkledde fra sør.

Kun seks minutter før pause fikk Ull/Kisa dog sin etterlengtede redusering da de spilte seg frem på venstresiden og fant Ole Andreas Nesset i feltet. Nesset satte hodet til og headet ballen i mål - via tverrliggeren og sørget for at hjemmelaget gikk til pause med 1-2.

Ull/Kisa med første skremmeskudd

Den andre omgangen var kun to minutter gammel da Ull/Kisa var farlig frempå. Ødemarksbakken fikk løsnet av ett skudd fra rundt 17-meter, men en patent Håkon Opdal i i Start-buret holdt ballen i fast grep.

Starten på den andre omgangen var preget av at ingen av lagene fikk helt tak i kampen. Dette førte igjen til at ingen av lagene greide å spille seg frem til noen målsjanser.

Aase i metallet

Etter noen heller middelmodige første tyve minutter av den andre omgangen spilte Start seg fint frem på høyresiden. Daniel Aase fintet, som ofte før, bort en forsvarer og forsøkte å "curle" ballen i den lengste vinkelen - og i vinkelen traff ballen, men dessverre for Aase og Start smalt ballen i metallet og bort fra Ull/Kisa-målet.

Ull/Kisa var kun minuttene etter nære utlikning da en corner ble slått inn i feltet, Opdal feilberegnet ballen, og en Ull/Kisa-spiller fikk gå opp alene i Starts 16-meter, men til glede for Start headet han ballen utenfor buret til Opdal.

Ibrahim reddet på strek

Syv minutter før ordinær tid slo Ull/Kisa nok en farlig corner. Denne gangen ble ballen headet over Håkon Opdal og mot mål, men en godt plassert Abubakar Ibrahim fikk beinet ballen vekk på streken og hindret Ull/Kisa-utlikning.

Det ble noen spennende siste minutter før dommeren blåste av kampen. Ull/Kisa var flere ganger på farlig visitt i Starts 16-meter, men uten at de fikk satt utlikningen i målet til Håkon Opdal. Dermed fikk Start med seg alle tre poengene hjem til Kristiansand.

Les hva Start-treneren synes om kampen her

Neste kamp for Start spilles allerede søndag klokken 18:00. Da gjester Tromsdalen Sparebanken Sør Arena.