Start-Arendal 3-1

Det ble tre deilige poeng i lokaloppgjøret mot Arendal. (Foto: NTB Scanpix)

Tirsdag var det klart for sesongens andre lokaloppgjør på Sparebanken Sør Arena. Før kampen lå Start på 4. plass mens gjestene fra Aust-Agder ligger sist på tabellen.

Slik fulgte vi kampen

Kampen åpnet jevnt de første minuttene, men uten at det skjer allverden.

Etter 10 minutter er Arendal farlig frampå på en corner, men Start får etter litt om og men klarert.

Etter 18 minutter kommer igjen bortelaget seg til en brukbar mulighet, men skuddforsøket blir blokkert til corner. Også den blir farlig, men ender med utspill fra mål.

Så langt Start som har hatt mye av banespillet, men Arendal som har skapt de farligste mulighetene.

Etter 29 minutter kommer Start til et bra angrep. Gummi Kristjansson slår inn i feltet, finner Espen Børufsen som header videre til Dany N´Guessan som header Start i ledelsen 1-0. Se video med Dany nederst i saken.

Etter 32 minutter kommer Gummi Kristjansson igjen på høyresiden og prøver å finne N´Guessan, men innlegget blir klarert til corner. Like etter har også Henrik Robstad også en brukbar mulighet, men forsøket blir klarert.

Etter 37 minutter kommer Start igjen til en brukbar mulighet. Eirik Wichne legger inn fra dødlinja. Han finner Henrik Robstad som forsøker seg på en heading, men uten å få ordentlig dreis på den.

Start forsetter å kjøre kampen, men uten å score flere mål før pause. Dermed går Start til pause på stillingen 1-0 i et omgang hvor Start startet litt avventende, men kom seg utover omgangen og spesielt etter scoringen tok skikkelig tak i kampen.

2. omgang

Til andre omgang stilte begge lag uforandret fra den 1. omgangen.

Etter 49 minutter kommer Arendal på en kontring på høyresiden, og Sune Kiilerich setter inn utligningen.

Etter en time sitter 2-1 for Start. Laget får corner som slås inn i feltet og Arendals Sven Fredrik Stray setter ballen i eget nett.

Etter 68 minutter får Espen Børufsen det gule kortet, som betyr at han må stå over neste kamp borte mot Elverum på søndag.

Minuttet etter er det nære for Arendal, men forsøket går til side for mål.

Etter 73 minutter blir Tobias Christensen erstattet av Dennis Antwi.

Etter 76 minutter er Kiilerich nære ved å score for Arendal etter en corner, men forsøket går like til side for mål.

Etter 84 minutter kunne Start nærmest avgjort kampen da to Start-spillere kontrer alene mot keeper som er langt ute, men Ibrahim skyter et dårlig skudd fra rundt midtbanen, og det blir aldri ordentlig farlig.

Etter 89 minutter sitter derimot 3-1 for Start. Ibrahim kommer på høyresiden, slår inn og finner Dennis Antwi som header ballen i mål.

Dermed vinner Start 3-1 og klatrer opp til 3. plass på OBOS-liga-tabellen.

Neste kamp for Start er borte mot Elverum førstkommende søndag. Deretter blir det en tre ukers ferie før Kongsvinger kommer på besøk til Sparebanken Sør Arena 23. juli.

Arendal: Rasmussen (65)

Målscorere: 1-0 Dany N´Guessan (29), 1-1 Sune Kiilerich (49), 2-1 Sven Fredrik Stray (60, selvmål), 3-1 Dennis Antwi (89)