Ranheim-Start 1-0

Det ville seg ikke helt for Daniel Aase og Start i bortemøtet med Ranheim. (Foto: NTB Scanpix)

Start møtte søndag Ranheim til toppkamp i Trondheim. Lagene har møttes to ganger tidligere, og det var i 2012-sesongen da lagene spilte 1-1 i Trondheim og 2-2 på Sparebanken Sør Arena.

Slik fulgte vi kampen

Kampen åpnet jevnt, men hvor Ranheim kom til en farlig avslutning ved Torgil Owre Gjertsen etter fem minutter.

Etter 18 minutter kommer Start til en skummel mulighet da Espen Børufsen drar av en spiller to ganger og sender ballen inn i feltet. Dessverre får ingen et bein på ballen, som går ut til kast på motsatt side.

Men likevel er det Ranheim som har sett hakket farligst ut i oppgjøret så langt.

Etter 23 minutter kommer Børufsen på et flott raid på venstresiden og kommer til en god skuddmulighet fra rundt ti meter som keeper får slått til corner. Kampen største sjanse til nå.

Etter 27 minutter varter en Ranheim-spiller opp med et langskudd fra rundt 40 meter som Opdal får avverget med god redning.

Etter dette tar Start mer og mer over banespillet.

Etter 39 minutter får derimot Ranheims Gjertsen en god mulighet da han skyter like over fra kort hold.

De siste minuttene foregår uten de helt store hendelsene. Dermed går lagene til pause på stillingen 0-0 etter en jevnspilt 1. omgang.

2. omgang

I pausen blir Abubakar Ibrahim erstattet av Dennis Antwi, som for øvrig ble matchvinner i 16. mai-kampen mot Sandnes Ulf på tirsdag.

2. omgang fortsetter i samme stilen som preget den første omgangen, altså tett og jevnt.

Etter rundt 55 minutter har hjemmelaget et trykk på Start, men uten skape det helt store.

Etter 58 minutter kommer Ranheim til skudd, som går like til side for mål.

Etter 61 minutter er Antwi nære ved å sende Start i ledelsen, men keeper får gitt til corner, som ender i stolpen og ut.

Utover omgangen tar Start mer og mer over banespillet, og etter 71 minutter får Daniel Aase tak i ballen og går på løp mot mål og skyter fra rundt 17 meter, som keeper gir til corner. Den blir det ikke noe ut av.

Mål imot

Etter 86 minutter kommer derimot Ranheim, hvor Mads Reginiussen blir spilt fri og gir hjemmelaget ledelsen.

Start klarer aldri å svare på Ranheims ledermål. Dermed blir alle poengene igjen i Trondheim.

Neste kamp for Start er 2. runde i cupen borte mot Fløy onsdag kl. 18.

Neste seriekamp er hjemme mot Jerv lørdag kl. 15:00.