Levanger - Start 0-0

Det ble poengdeling i Levanger. (Foto: NTB Scanpix)

Etter en litt tung periode dro Start til Nord-Trøndelag for å møte Levanger i håp om å ta en etterlengtet seier. Før oppgjøret lå Start på en 3. plass med 22 poeng, to poeng foran Levanger på 6. plass.

Saken fortsetter under videosammendraget

Til kampen gjorde Start noen bytter fra forrige kamp mot Strømmen, som endte med 0-1-tap. Inn har blant annet Tapio Heikkilä, Lasse Sigurdsen og Nigel Reo-Coker, som starter sin første kamp for Start, kommet.

Slik fulgte vi kampen

Kampen startet rolig de første minuttene hvor lagene følte på hverandre.

Etter ti minutter kom derimot Levanger til kampens første skumle mulighet, men Opdal får sendt ballen over mål.

Etter dette er det hjemmelaget som har mye av banespillet, men uten å komme til de helt store mulighetene.

Etter 28 minutter kommer Levanger til en god mulighet, men forsøket får over mål.

Etter 32 minutter satte Daniel Aase igang en kontring for Start, men  det stoppet litt opp, men Start kommer likevel til en mulighet som ender med corner. Den blir det ikke noe ut av.

Etter dette er Start mer med i kampen, og har hatt mer av banespillet.

Men ingen av lagene klarer å score mål i 1. omgang, og lagene går dermed til pause på stillingen 0-0, noe som må sies å være greit etter det som har skjedd i den første omgangen.

2. omgang

Den andre omgangen starter med en skummel mulighet til Levanger, men Start får klarert.

Og hjemmelaget fortsetter å ha et visst trykk i kampen. Etter 52 minutter kommer de til en ny mulighet, som ender med corner.

Etter rundt en time har Start igjen kommet mer med i banespillet, men foreløpig uten de store sjansene.

Etter 66 minutter får Gummi Kristjansson slått inn i feltet og finner Niels Vorthoren, som header over mål fra seks-sju meter.

Bytter

Etter 68 minutter blir Lasse Sigurdsen erstattet av Dennis Antwi.

Etter 71 minutter er Levanger igjen nære, men Opdal er oppe ved krysset og plukker ballen.

I det 73. minutt blir debutanten fra start, Nigel Reo-Coker, erstattet av Abubakar Ibrahim. Med andre ord to offensive bytte fra Start.

I det 84. minutt blir Daniel Aase erstattet av Tobias Christensen. Skal unggutten få fart på Start-angrepet i denne kampen?

Muligheter

Etter 88 minutter kommer Start til en god mulighet via dødlinja, men skuddet går rett på keeper.

På overtid blir Antwi spilt gjennom av Ibrahim, men forsøket går til side for mål.

Dermed ender kampen målløs, og Start tar med seg et poeng hjem fra trøndelag.

Neste kamp for Start er hjemme mot Arendal tirsdag 27. juni kl. 19:00.