Elverum - Start 1-1

Det ble poengdeling i Hedmark. (Foto: NTB Scanpix)

Søndag møtte Start Elverum på bortebane til den siste kampen før sommerpausen. Til dette oppgjøret må Start klare seg uten Espen Børufsen, som soner karantene for tre gule kort.

Foran dette oppgjøret ligger Start på 3. plass mens Elverum ligger på 14. plass.

Slik fulgte vi kampen:

Start åpnet best, og kom til en brukbar mulighet etter et minutt.

To minutter senere kommer også Elverum seg til en sjanse, men Opdal er nede og avverger.

Etter sju minutter får Start en corner som heades i nettveggen fra bakre stolpe.

Etter 13 minutter har også Daniel Aase et forsøk i nettveggen.

Etter 17 minutter kommer Elverum på løp og Sivert Solli kommer til en skummel mulighet, men Opdal får slått til corner. Den blir det ingenting ut av.

Etter dette er det en lengre periode hvor Start har mye ball og kontroll på kampen.

Etter 31 minutter setter Niels Vorthoren ballen i nettet, men dessverre for Start blir scoringen annullert for offside.

Scoringer

To minutter senere er det istedet hjemmelaget som kommer, og Remi-Andre Svindland sender Elverum i ledelsen 1-0.

Etter 42 minutter får Start frispark ved hjørneflagget. Det blir slått inn i feltet og heades like til side for mål.

Så på overtid i 1. omgang sitter den endelig for Start. Niels Vorthoren får ballen, og setter inn utligningen for Start etter et fint spill i forkant.

Dermed går lagene til pause på stillingen 1-1 etter en omgang hvor Start har hatt ballen og hvor begge lag har hatt sine muligheter.

2. omgang

Til andre omgang stiller begge lag uforandret fra den første omgangen.

Starten på den andre omgangen er uten de helt store hendelsene.

Etter 55 min kommer hjemmelaget til en brukbar mulighet.

Etter 56 minutter blir Erlend Segberg erstattet av Tobias Christensen.

Sjanser

Etter 62 minutter får Start corner hvor først Daniel Aase er nære ved å score. Like etter er Start nære igjen, men keeper er nede og redder. Minuttet senere er Gummi Kristjansson nære på et langskudd, men forsøket blir avverget.

Etter 68 minutter er Elverum nære, men forsøket blir avverget. Like etter kommer de igjen, denne gangen med et skudd over.

Start har fortsatt ballen mye, men Elverum er farlige på overganger, som de har fått noen av så langt i 2. omgang.

Etter 75 minutter kommer hjemmelaget til skudd fra distanse, men Opdal får slått til corner. Også den blir småskummel, men forsøket går ut til utspark fra Opdal.

Mot slutten av oppgjøret jager Start et seiersmål, men så langt uten de store sjansene.

Og flere scoringer blir det ikke i dette oppgjøret, og ender dermed uavgjort 1-1.

Nå tar OBOS-ligaen en sommerpause i tre uker. Neste kamp for Start er hjemme mot Kongsvinger søndag 23. juli kl. 18:00.