- Vil aldri glemme Start

Christian Bolaños tar med seg flere gode minner hjem fra Kristiansand, selv om det ikke lykkes å berge plassen.

Annonse:

- Det var fantastisk og også veldig spesielt for oss å komme tilbake til byen ti år etter at vi flyttet. Men både jeg og familien har elsket å bo i Kristiansand igjen disse månedene, sier Christian Bolaños.

Han er på vei hjem til Costa Rica etter et fire måneders opphold i Kristiansand. Trolig returnerer han til klubben "sin" Saprissa for fjerde gang.

- Jeg ønsker å fortsette å spille og så er planen at jeg skal hjelpe til med å trene unge spillere i Saprissa, sier han.

Han fikk med seg 12 kamper og scoret to mål i sitt andre opphold i Start. Avslutningen ble ikke som håpet, med nedrykk etter tap i siste serierunde.

- Jeg følte at vi virkelig spilte som et lag i siste del av sesongen, og vi gjorde mange gode kamper. Men i fotball trenger man også litt hell noen ganger, og det hadde vi ikke, sier Bola.

- Personlig prøvde jeg bare så godt jeg kunne å hjelpe laget i den korte tiden jeg var her. Et nedrykk er tøft for klubben, men jeg håper de kommer seg tilbake til Eliteserien neste år, sier han.

Uansett sitter Bolaños og familien igjen med enda flere gode minner etter opphold nummer to i Kristiansand.

- Jeg ønsker alle spillere, ansatte og supportere i klubben alt det beste for fremtiden. Jeg og familien vil aldri glemme Start og Kristiansand, sier han.

Start og Kristiansand vil ikke glemme Christian Bolaños heller..

Annonse fra Obos-ligaen: