Vel blåst Bolanos

Takk igjen, Bola

Christian Bolaños vender tilbake til Costa Rica etter sin andre periode i Start.

Christian Bolaños kom tilbake til Start i september, ti år etter at han forlot klubben sist. Det var mange som ble overrasket da Bola ankom, og forventningene var store. Dessverre var det ikke plass til mer enn 200 tilskuere på hans første kamper tilbake i Start-drakten.

Han kom inn for å gi spillergruppen et løft i serieinnspurten, og han svarte med mål i re-debuten og flere avgjørende pasninger og innlegg i ukene so fulgte. Til slutt var det likevel ikke nok til at Start klarte å berge plassen.

- Det har vært en fornøyelse å ha Christian i klubben disse månedene. Vi hentet ham fordi vi trodde han kunne gi oss et løft, både med sine kvaliteter og på grunn av hans påvirkning på de andre rundt seg. Den effekten hadde han absolutt, sier sportslig leder Atle Roar Håland.

- Vi er veldig takknemlige for at han valgte å komme tilbake til Kristiansand med familien, og vi er sikre på at mange av våre unge spillere lærte mye av ham bare i løpet av disse månedene. Vi ønsker Bola alt godt i fremtiden og vi kommer til å holde god kontakt med ham, sier Håland, som hadde en siste samtale med Bolaños om fremtiden i romjulen. 

Etter at det endte med nedrykk var begge parter inneforstått med at hans andre Start-eventyr var over.

Christian reiser hjem til Costa Rica før 30. desember.

Annonse fra Obos-ligaen: