Viktig kamp mot Bryne på mandag

På mandag kommer Bryne på besøk, i kampen der vi skal hylle Per Svein sine 50 år som speaker. I tillegg vil man få muligheten til å se nysigneringene Zakaria Sawo og Tom Strannegård i aksjon for første gang på hjemmebane.

Annonse:

KJØP BILLETTER HER

Etter vårt ettmålstap mot Brann sist kamp er vi igjen i en posisjon der kun tre poeng er godt nok når Bryne kommer på besøk mandag 8. august klokken 18:00.

K P
7 Sogndal 18 29
8 Mjøndalen 18 27
9 Start 18 26
10 Kongsvinger 18 23
Sist hjemmekamp fikk vi gleden over å feire tre poeng sammen med dere på tribunen etter kampen, og vi går for nok en hjemmeseier på mandag.

Nytt siden forrige hjemmekamp er at våre to svenske nysigneringer, Zakaria Sawo og Tom Strannegård begge forventes å være i aksjon for første gang foran hjemmepublikummet på Sparebanken Sør Arena.

Bryne tapte også sin siste kamp, da de ble slått 2-1 borte mot Kongsvinger. Laget fra Jæren ligger på 13. plass med 16 poeng på sine 18 kamper. Vi ligger fortsatt på 9. plass, men ligger med 23 poeng kun 3 poeng unna kvalik-plass.

Kjøp billett på nett

For å minimere kø- og ventetiden i billettluken henstiller vi absolutt alle som har tenkt seg på kamp til å kjøpe billett på nett på forhånd. Dette gjelder også bortesupportere.

Vil du stå på Londsia - kjøp billett på T1

Syngeseksjonen på Felt T1 på Sparebanken Sør Arena har som kjent fått et nytt navn, Londsia, og er et felles samarbeid mellom ulike supportergrupperinger.

Årets hjemmekamper har vært et godt eksempel på hvor god stemning som kan skapes med et felles supporterfelt. Stemningen som har blitt skapt har vært helt fantastisk, og er en viktig bidragsyter til at spillerne på banen skal hente ut de siste ekstra prosentene.

For at alle som ønsker å stå blant Londsia anbefaler vi derfor å kjøpe billett der på forhånd. Barn opp til 16 år kan kjøpe billett med fritt setevalg på Felt T1 for kr 90,-. For de under 20 år kan man kjøpe ungdomsbillett på T1, "Londsia Ung", for kr 100,- mens fra 21 år og oppover får billett for kr 150,- på T1 under billettkategorien "Londsia".

Etter kampen

Ringknuten åpnes opp for gjennomkjøring etter kampen for å gjøre trafikkavviklingen hjem fra kampen så lett som mulig.

KJØP BILLETTER HER

Annonse fra Obos-ligaen: