Bli med og fyll opp Londsia

Det nye supporterfeltet på Sparebanken Sør Arena heter Londsia, og er et samarbeid og et felles samlepunkt på arenaen for ulike grupperinger som står sammen for å støtte klubben vår.

Annonse:

Syngeseksjonen på Felt T1 på Sparebanken Sør Arena har fått et nytt navn, Londsia, og er et felles samarbeid mellom ulike supportergrupperinger.


Londsia ønsker alle som ønsker å bidra i supportermiljøet velkomne, og de kan kontaktes på deres Facebookside. I dag er Christiansands yngste, Ultraskarp 1905 og Tigerberget godt representert, men det er alltid plass til fler.

Årets hjemmekamper har vært et godt eksempel på hvor god stemning som kan skapes med et felles supporterfelt. Stemningen som har blitt skapt har vært helt fantastisk, og er en viktig bidragsyter til at spillerne på banen skal hente ut de siste ekstra prosentene.

Start-jubel, sogndal, tor erik schrøder.jpeg
Foto: Tor Erik Schrøder

Nye priser

For å få flest samlet på Londsia har vi i samarbeid med supporterene kommet frem til nye priser på Londisa. Barn opp til 16 år kan kjøpe billett med fritt setevalg på Felt T1 for kr 90,-.

For de under 20 år kan man kjøpe ungdomsbillett på T1, "Londsia Ung", for kr 100,- mens fra 21 år og oppover får billett for kr 150,- på T1 under billettkategorien "Londsia".

Billetter til søndagens kamp mot Stabæk kan kjøpes her.

Annonse fra Obos-ligaen: