Uavgjort mot Raufoss på tross av sluttspurt

Eirik Schulze scoret to ganger, men det ble bare uavgjort hemme mot Raufoss på Sparebanken Sør Arena. Foto: Tor Erik Schrøder

Starts lag:
Mark Jensen - Luc Mares, Vito Wormgoor, Kristoffer Tønnessen - Sander Sjøkvist, Kristoffer Valsvik (Derviskadic fra 62), Eirik Schulze, Mathias Grundetjern (Antonsson fra 65), Basilio Ndong - Alagie Sanyang, Jonatan Braut Brunes.

Benken:
Torkildsen, Reinhardsen, Gjesdal, Robstad, Bjarni, Derviskadic, Gregersen og Svela.

Dommer: Mathias Støfringshaug (Verdal IL)

Ass.dommer 1: Kristian Solvang Johannessen (Falk, SK)

Ass.dommer 2: Steffen Tendvall Abrahamsen (Randesund IL)

4. dommer: Jørgen Haga (Ekholt BK)

Dommerveileder: Roy Helge Olsen (Fløy - Flekkerøy)

Kampdelegat: Trond Kjetil Rogstad (Sandar IL)

Kampen minutt for minutt:

6 min: Raufoss angriper på venstrekanten og lurer Start-forsvaret, inne foran må venter Gard Simenstad og sender bortelaget i ledelsen.

9 min: Det tok ikke lang tid før Start var tilbake. 1-1 ved Eirik Schulze.

Jonatan Braut Brunes brassesparker ballen i bakrommet der Schulze kommer helt alene med keeper. Lysluggen har få problemer med å pirke ballen i mål bak Raufoss-målvakten.

20 min: Så er Schulze nær ved å bli tomålsscorer etter at han skled et innlegg i nettveggen.

21 min: Alagie Sanyang kommer alene med målvakten, men avslutningen går rimelig greit over målet. Vi prøver igjen.

22 min: Så er OBOS-toppscorer Braut Brunes på farten og smeller til fra utenfor 16-meteren, men målvakten slår til hjørnespark.

24 min: Raufoss kontrer, men headingen går like over mål.

26 min: Så tar Start ledelsen 2-1 ved Eirik Schulze.

Basilio finner Schulze på lengste, og mandalitten banker ballen i mål via målvakten.

39 min: Har vært litt frem og tilbake her nå de siste minuttene. Raufoss med hjørnespark – blir ingenting ut av det.

41 min: Fire minutter igjen til pause. Start leder fortsatt 2-1.

45 min: Start går til pause på stillingen 2-1.

Start gjorde ingen endringer i pausen.

54 min: Raufoss med et par muligheter i starten av andreomgang. Den andre en kanonkule som gikk i tverrligger og ned.

55 min: Keeper Mark Jensen ligger nede.

Dagens tilskuerantall: 3857

55 min: Vår danske målvakt er på beina igjen.

57 min: Ndong finner Braut Brunes foran mål, men avslutningen på direkten går over mål.

Bjarni og Emir står klare

62 min: Kristoffer Valsvik og Mathias Grundetjern går ut, inn kommer Emir Derviskadic og Bjarni Mark Antonsson.

65 min: Raufoss utligner til 2-2 etter en periode med press fra bortelaget. Målscorer Herman Johan Haugen.

67 min: Hjørnespark til Start. Kan vi få til noe her da?

Det ble bare innkast, men på det var Sanyang veldig nære på å sette inn et mål. 20 minutter å gjøre det på Start!

69 min: Nytt hjørnespark. Start header over.

71 min: Gult kort til Bjarni Antonsson

74 min: Så skal 3-2 sitte. Braut Brunes blir spilt igjennom og kommer alene med målvakten, men han klarer ikke å dra seg forbi. Flott forspill av Schulze i forkant.

80 min: Start kontrer. Emir med en flott ball ut til Sjøkvist på høyrekanten. Innlegget blir til slutt avsluttet av Kristoffer Tønnessen, men skuddet går godt over mål.

83 min: Dette har vi sett før. Basilio Ndong finner Braut Brunes inn foran mål, men denne gangen finner ikke jærbuen nettmaskene med headingen.

89 min: Start med et par sjanser nå. Basilio Ndong smeller til fra venstre, men ballen går utenfor mål.

90 min: Vi er på overtid.

Minimum 5 minutter er lagt til.

90+ min: Emir Derviskadic får avsluttet fra like utenfor 16-meteren, men skuddet går like utenfor.

90+ min: Bjarni Mark Antonsson tar ballen ned på brystet og får avsluttet fra innenfor 16-meteren, men målvakten er med på notene. Vi skaper mye nå.

90+ min: Nok en sjanse. Et godt innlegg blir avsluttet av Eirik Schulze på lengste stolpe, men målvakten står i veien.

90+ min: Sjansebonanza fra hjemmelaget. Den siste fra Bjarni Antonsson, men Raufoss får reddet.

Kampen ender 2-2 på tross av et voldsomt Start-press på slutten av kampen.