PRAKTISK INFORMASJON PÅ KAMPDAG

Vi går "all inn" for å starte en ny seiersrekke når Raufoss kommer på besøk i kveld klokken 18:00. Her følger litt praktisk informasjon. FOTO: Tor Erik Schrøder

Annonse:

KJØP BILLETT!

Klokken 18:00 i dag tar vi imot Raufoss til runde 8. i OBOS-ligaen. Her følger litt praktisk informasjon slik at vi kan avvikle kampen på en måte slik at alle blir fornøyde.

Flere scener som dette?

Start-jubel, sogndal, tor erik schrøder.jpeg
Foto: Tor Erik Schrøder

Vi håper at så mange som mulig tar turen for å se på dagens kamp. Værmeldingen er fin og det er solgt over 3000 billetter på forhåndssalget. Vi håper å kunne selge enda fler billetter de siste timene før kampstart, og til dere som ikke har kjøpt billett enda kommer vi med en oppfordring: KJØP BILLETT!

Støtten vi har opplevde på både borte- og hjemmebane denne sesongen har vært helt enorm, og det dere har levert på tribunen har vært helt i Norgestoppen gjennom hele våren.

- Jobben de legger ned for å støtte oss rundt om i hele Norges land er helt fantastisk. Det er vanskelig å kunne takke alle de som har møtt opp godt nok, men vi håper at spillet på banen kan være med på å gi noe tilbake, sier hovedtrener Sindre Tjelmeland.

FS0h_BRXsAEJhRh.jpeg
Foto: Egil Imenes

Kjøp billett på nett

Har du ikke kjøpt billett, men planlegger å gjøre det, anbefaler vi å gjøre det digitalt. Dette er for å minimere kø- og ventetiden i billettluken. Dette gjelder også bortesupportere.

KJØP BILLETT!

Annonse fra Obos-ligaen: