Tatyana kåret til årets forbilde i Kristiansand

Tatyana fra vårt gatelag har blitt kåret til årets forbilde i Kristiansand kommune. (Foto: Privat).

Annonse:

I februar skrev vi om Tatyana og hennes reise fra IK Starts gatelag til jobb i Color Line. Forrige uke ble hun kåret til årets forbilde i Kristiansand kommune. Prisen blir skrevet på følgende måte: "En pris til en person som har vist seg som rollemodell og forbilde for andre, ved å vise at endring er mulig." 

- Vi er veldig stolte over Tatyana, og synes hun har gjort seg fortjent til prisen. Vi kjenner henne som et ekte og godt forbilde gjennom tiden hennes på gatelaget, sier Espen Børufsen.

Robert Natvig i NAV forteller at mye av grunnen til at Tatyana vant prisen er måten hun har snudd en vanskelig tid som ungdom om til å nå gripe muligheten hos Color Line med begge hender.

- Hun har vokst både faglig og personlig og får utrolig gode skussmål fra Color Line. I tillegg er det verdt å nevne at hun bruker en del tid på å hjelpe andre ungdommer som sliter til tross for at hun i store perioder har hatt nok å stri med selv. Hun velger også å stå i gatelaget når hun ikke er på jobb for å tilhøre et fellesskap, forteller Natvig.

IMG_0559.jpg
Annonse fra Obos-ligaen: